Connect with us

Lifestyle

Mad VMA 2022: «Αυτό που ακούσατε είναι 15 μέρες δουλειά» – Τι απαντά ο Dj Valentino για την… αόρατη κονσόλα

Published

on

Δύο πράγματα έμειναν από τα βραβεία MAD: το ξύλο ανάμεσα σε Snik και Light και ο Dj Valentino που εμφανίστηκε στη σκηνή και έπαιζε… στον αέρα. Το Twitter «διασκέδασε» αρκετά με την αόρατη κονσόλα και ο γνωστός Dj Valentino βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στα σχόλια που τον «έκραζαν».

Βέβαια δεν φαίνεται να πήγε πολύ καλά καθώς οι περισσότεροι χρήστες ενοχλήθηκαν από την προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

«ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟ MAD ΑΠΟΨΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΚΟΝΣΟΛΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑΑ» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter και ο Dj του απάντησε: «Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ… Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε… σας ευχαριστώ».

Στη συνέχεια, άλλος χρήστης του απάντησε πως «ένα τηλεοπτικό σόου δε σημαίνει ότι ο κόσμος είναι χαζός. Είναι ντροπή για την καριέρα σου να παίζεις πάνω σε άδειο τραπέζι» με τον Valentino να απαντά: «Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ… Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά, δεν είναι κοροϊδία… καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγο σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου. Και πάλι ευχαριστώ».

Οι αντιδράσεις συνεχίζονταν και ένας χρήστης σχολίασε: «Δεν αρνήθηκε κανείς ότι δούλεψες για το κομμάτι. Ήξερες όμως ότι φτιάχνεται για ένα τηλεοπτικό show και ότι θα ήσουν επί σκηνής. Το ότι βρήκες ένα άδειο τραπέζι σημαίνει ότι δεν έκανες ποτέ πρόβες και κανείς δεν ασχολήθηκε. Δεν είναι αυτό σεβασμός προς το κόσμο».

«Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου» απάντησε ο Dj Valentino.

Ροή ειδήσεων

Advertisement