Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο-“Έφυγε” ο μουσικός Ανδρέας Παπαγιαννάκης-Τη Δευτέρα η κηδεία του

Published

on

Έφυγε από τη ζωή ο μουσικός Ανδρέας Παπαγιαννάκης, μέλος του ροκ συγκροτήματος BLOW UP. 

Ο Ανδρέας Παπαγιαννάκης, εξαίρετος μουσικός, ο οποίος μας ταξίδευε για δεκαετίες με την φωνή και την κιθάρα του, σε πολιτείες και σε μελωδίες, από Frank Sinatra, Louis Armstrong μέχρι Πάριο και Βοσκόπουλο.
Τον θυμόμαστε από τότε που η μουσική και η διασκέδαση στον τόπο μας ήταν αγνή και αυθεντική, μέχρι κ σχεδόν χθες.
Ένα κομμάτι της ιστορίας της Πάτρας, ένας κοσμογυρισμενος μουσικός, με μια κιθάρα στην πλάτη και αστείρευτη ενέργεια, αποκαλούμενος “ο άνθρωπος ορχήστρα”.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψάλει αύριο Δευτέρα 4/7 στον Ι.Ν. του Αγίου Μηνά στις 5.00 το απόγευμα (περιοχή Λευκά).

Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Κοτοπούλης αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ο τροβαδουρος του παλατιού,όπως τον έλεγε ο πατέρας του μεγάλος μουσικός και αυτός.Στα εφηβικά μου χρόνια βρεθήκαμε στο Villy ‘s Park.Καταπληκτικος μουσικός και ερμηνευτής ο άνθρωπος – ορχήστρα.

Μας έμαθες τη σωστή Ελληνική μουσική τότε.Τελευταια φορά που σε χάρηκα να τραγουδάς ήταν στην παρουσίαση του βιβλίου ” Ιστορίες Εστίασης ” στο Super Fast II.

Καλο ταξίδι Έχω τόσα όμορφα να θυμάμαι από εσένα.Ανδρέα μου,σε αποχαιρετώ με δύο αγαπημένα σου τραγούδια… Bésame mucho & Girl from Ipanema.

(Φωτό απο καρναβάλι στο μεγάλο πλέον Villy’s Park (1100 ατόμων φαγητό ) πριν βγεις να τραγουδήσεις και εγώ να είμαι στα φώτα. Καλή δύναμη στους δικούς σου”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement