Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(4/7)

Published

on

Κριός
Μία εβδομάδα η οποία μπορεί να φέρει κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, για αυτό χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένος κάνοντας συνετές κινήσεις όσον αφορά το ταμείο σου. Ο κυβερνήτης σου Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 και μπορεί να δημιουργήσει την τάση για παραπάνω έξοδα. Αν θέλεις να προλάβεις κάτι τέτοιο προσπάθησε να αποφύγεις τις περιττές αγορές.

Ταύρος
Η εβδομάδα θα έχει ένα διαφορετικό «αέρα» από τις προηγούμενες, καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 5/7 δείχνει πως θα είναι γεμάτη ενέργεια και ένταση. Η νέα θέση του Άρη θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τη ζωντάνια σου όμως από την άλλη μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ενδεχομένως να έχει παρασκήνιο για εσένα, καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5/7 εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνουν αρκετά πράγματα αλλά σε παρασκηνιακό επίπεδο. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Καρκίνος
Η εβδομάδα θα κινηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από ότι οι προηγούμενες που φαίνεται πως είχαν αρκετό τρέξιμο, κυρίως για ζητήματα που αφορούσαν τη δουλειά. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 ένα ζώδιο που μπορεί να μην του ταιριάζει, όμως είναι πιο φιλικό προς εσένα και θα αλλάξει τα ενδιαφέροντα και τις προτεραιότητές σου.

Λέων
Η εβδομάδα που ξεκινά θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα θέματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς στις 5/7 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα δημιουργήσει μία κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Εκτός από την κινητικότητα ή την αύξηση των υποχρεώσεων, είναι πολύ πιθανό να φέρει και κάποιες αντιπαραθέσεις με αφορμή ζητήματα της δουλειάς.

Παρθένος
Μία εβδομάδα που έχει προοπτικές ξεκούρασης και χαλάρωσης ξεκινά και ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξει η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7/. Ξεκινά ένα διάστημα ραστώνης για εσένα και μία περίοδος όπου θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο ένα ταξίδι που έχεις κανονίσει, ένα ταξίδι που θέλεις να προγραμματίσεις ή το πως θα περάσεις τις διακοπές του καλοκαιριού.

Ζυγός
Θα στρέψεις την προσοχή σου στις σκέψεις, τα συναισθήματα αλλά και τις επιθυμίες σου. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων -που το τελευταίο διάστημα είχε γίνει «πολύπαθος» λόγω της παρουσίας του Άρη στο ζώδιο του Κριού- θα αρχίσει να ηρεμεί και από αυτή κιόλας την εβδομάδα θα εμφανιστούν τα πρώτα θετικά δείγματα είτε σε μία προσωπική σχέση είτε σε μία συνεργασία.

Σκορπιός
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 είναι μία πλανητική μετακίνηση η οποία σε αφορά άμεσα, καθώς ο Άρης θα βρεθεί στο πολικό σου ζώδιο και θα επηρεάσει σχέσεις και συνεργασίες. Το διάστημα που ξεκινά ενδεχομένως να φέρει κάποιες αντιπαραθέσεις που ίσως να οδηγήσουν και στο κλείσιμο του κύκλου μιας προσωπικής ή μίας επαγγελματικής σχέσης.

Τοξότης
Η εβδομάδα που ξεκινά θα έχει αρκετές υποχρεώσεις και εργασιακές υποθέσεις οι οποίες θα σε κρατήσουν απασχολημένο. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο οι δουλειές της καθημερινότητας θα «κλέβουν» αρκετό από τον ελεύθερο σου χρόνο. Ο Ερμής θα ενισχύσει πολύ τη διαίσθηση σου.

Αιγόκερως
Θα είναι πιο εύκολο να πάρεις μία «ανάσα» από τις οικογενειακές και λοιπές υποχρεώσεις που σε κυνηγούσαν το προηγούμενο διάστημα και να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά που πραγματικά θέλεις να κάνεις. Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο του Κριού και περνά στον Ταύρο στις 5/7 μία θέση που μπορεί να μην είναι η καλύτερη του -καθώς ο Άρης στον Ταύρο γίνεται ράθυμος- είναι όμως πολύ πιο φιλική προς εσένα.

Υδροχόος
Θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ζητήματα του σπιτιού, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, όπως επίσης και υποχρεώσεις αγαπημένων σου προσώπων. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 και στο επόμενο διάστημα είναι πάρα πολύ πιθανόν να επανέλθει ένα θέμα που αφορά το σπίτι και ίσως σε είχε απασχολήσει ξανά.

Ιχθύες
Mία εβδομάδα με αρκετή κινητικότητα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 5/7 δείχνει επαφές με συγγενείς, γνωστούς, συζητήσεις με γείτονες και φιλικά σου πρόσωπα καθώς και αρκετές μετακινήσεις! Ένα άλλο θετικό της νέας θέσης του Άρη είναι πως σιγά-σιγά τα έξοδα θα αρχίσουν να μειώνονται.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement