Connect with us

Παναχαϊκή

Το μέλλον της Παναχαϊκής είναι στα χέρια τους

Published

on

Όταν θέλεις μια ομάδα να έχει σωστές βάσεις όλα ξεκινούν από τα τμήματα υποδομών.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση και δύο άνθρωποι που έχουν αναλάβει την Κ19 είναι ο προπονητής Χάρης Ράντος και ο συνεργάτης του Νίκος Κατσαρέλης.
Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 9-10/12 ξεκινάει το πρωτάθλημα υποδομών της Super League 2 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με την Κ19 να διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία θέλοντας να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
“Ο Χάρης Ράντος (δεξιά στην φωτογραφία της ανάρτησης) και ο συνεργάτης του Νίκος Κατσαρέλης είναι οι προπονητές που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του τμήματος Κ19 της ΠΑΕ Παναχαϊκής. Ένα τμήμα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 το οποίο θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου.
Ποιοι είναι οι προπονητές που έχουν στα χέρια τους το «αύριο» του συλλόγου; Ποιο είναι το βιογραφικό τους;
Ο Χάρης Ράντος είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A. Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στο Ποδόσφαιρο.
Έχει εργαστεί σε Δόξα Παραλίας, Νίκη Προαστίου, Αετό Πατρών, Τσιλιβή, Κεραυνό Αγίου Βασιλείου , στις Ακαδημίες της Παναχαϊκής και στις ακαδημίες του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ πέρσυ ήταν προπονητής στις ομάδες υποδομών της Παναχαϊκής.
Έχει αγωνιστεί στη Παναχαϊκή από το 2002 έως το 2006 και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην Αθλητική Διοίκηση.
Ο Νίκος Κατσαρέλης έχει καταγωγή από την Πάτρα και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από το 2008 έως και σήμερα έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σε θέματα ανάπτυξης φυσικών ικανοτήτων, πρόληψης τραυματισμών και προπονητικής. Από το 2018 έως και σήμερα υπήρξε εισηγητής σε σεμινάρια ποδοσφαίρου με αντικείμενο τον σχεδιασμό προγραμμάτων βελτίωσης της φυσικής κατάστασης σε αθλητές και την αξιολόγηση αθλητών.
Έχει εργαστεί στον Διαγόρα Βραχνέικων, Παναχαϊκή Κ19 και στον Κεραυνό. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Αθλητικών επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Πατρών”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement