Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κωνσταντίνος Σβόλης: Eπιστροφή στα έδρανα

Δημοσιεύθηκε

στις

Επέστρεψαν οι δια ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων στην αίθουσα του Λαδόπουλου, σχεδόν δύο χρόνια μετά την πανδημία.

Μάλιστα, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι «έτρεξαν» να αποτυπώσουν με το φωτογραφικό τους φακό τη στιγμή, καθώς με τα υφιστάμενα υγειονομικά δεδομένα κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι…

Είναι δε, χαρακτηριστική η ανάρτηση του γνωστού γιατρού και δημοτικού συμβουλίου, Κωνσταντίνου Σβόλη, ο οποίος έγραψε «στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, δια ζώσης συνεδρίαση. Εκεί που ο λόγος και ο αντίλογος, οι θέσεις και οι αντιθέσεις συνθέτουν επ´ ωφελεία της πόλης μας. Με την ελπίδα ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα θα συμμαχήσουν μαζί μας!». Το ίδιο ελπίζουμε όλοι…

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Προχειρότητες…

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Εικόνες που αδικούν την tρίτη πόλη της χώρας συναντά κανείς συχνά πυκνά σε τούτη την πόλη. Αυτό όμως που κατέγραψαν οι συμμετέχοντες στην λιτανεία, ανήμερα του πολιούχου μας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Σαχτούρη, ξεπερνά τη φαντασία πολλών. Εκτός από το σχοινί επί της Μαιζώνος που οριοθετούσε την διαδρομή της λιτανείας, υπήρξε μια κόκκινη κορδέλα δεμένη από τον κάδο ανακύκλωσης! Ποιος ο λόγος αυτής, κανείς δεν τον κατάλαβε…

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

  Ονομαστικές ευχές

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Την γιορτή του είχε χθες ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, υποστράτηγος Νικόλαος Ρουμελιώτης και δέχθηκε εγκάρδιες ευχές εκτός από φίλους και συναδέλφους του, από εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής μας. Στην φωτό με την αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη μετά το πέρας της δοξολογίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Χρόνια Πολλά και πάντα επιτυχίες του ευχήθηκαν.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” οπρώην αντινομάρχης Θανάσης Κυριακόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, η είδηση του θανάτου του Θανάση Κυριακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 68 ετών μετά από μάχη με ασθένεια.

 

Ο Θανάσης Κυριακόπουλος ήταν οικονομολόγος, ενώ ασχολήθηκε με τα κοινά, καθώς διετέλεσε αντινομάρχης Αχαΐας, επί νομαρχίας Δημήτρη Κατσικόπουλου. Παράλληλα, εργάστηκε επί σειρά ετών στον ΟΛΠΑ ως διευθυντής.

 

Ο Θανάσης Κυριακόπουλος είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του δύο κόρες, ενώ η κηδεία του, πιθανότατα θα γίνει αύριο Πέμπτη, στον ΙΝ Αγίου Ανδρέα και η ταφή στο Ίσωμα.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα