Connect with us

Lifestyle

Ζώδια: Οι σημερινές προβλέψεις(11/7)

Published

on

Κριός
H προσοχή σου αυτή την εβδομάδα θα στραφεί σε ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά και σε κάποια θέματα της δουλειάς τα οποία φαίνεται πως θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω στις 13/7 θα φέρει πολλές συζητήσεις σχετικά με τους δύο παραπάνω τομείς.

 

Ταύρος
Aυτή την εβδομάδα θα κατακλύσουν το μυαλό σου σκέψεις οι οποίες σχετίζονται περισσότερο με μελλοντικές υποθέσεις, στόχους και επιδιώξεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω θα τονίσει τα σχέδια που έχεις για το μέλλον και θα δημιουργήσει ανυπομονησία σχετικά με την υλοποίησή τους.

Δίδυμοι
Θα σε απασχολήσουν αρκετά τα θέματα που αφορούν το ταμείο σου, κάποια έξοδα, αλλά και κάποια έσοδα τα οποία φαίνεται πως περιμένεις. Η Πανσέληνος στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω θα αναμοχλεύσει τα οικονομικά και είναι πάρα πολύ πιθανόν να δημιουργήσει και ένα αίσθημα ανασφάλειας σχετικά με αυτά.

Καρκίνος
Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία απαιτητική εβδομάδα για εσένα, με έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου- Αιγόκερω) στις 13/7 θα φέρει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες και ίσως αυτό να γίνει με έντονο τρόπο. Αν είχες μία διαφωνία το προηγούμενο διάστημα είτε με το σύντροφό σου είτε με ένα στενό σου συνεργάτη προσπάθησε να τη διευθετήσεις άμεσα.

Λέων
Θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα και τον εργασιακό τομέα, καθώς η Πανσέληνος στις 13/7 θα σε οδηγήσει να τους δώσεις προτεραιότητα. Ίσως με κάποιο τρόπο να νιώσεις πως ο οργανισμός σου «παραπονιέται» λόγω της κόπωσης, ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα είχες αναλάβει πάρα πολλές ευθύνες και είχες μία έντονη καθημερινότητα.

Παρθένος
Θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μία ανασκόπηση των πραγμάτων που συνέβησαν στη ζωή σου το προηγούμενο διάστημα και έτσι να βγάλεις τα συμπεράσματά σου και πολύ πιθανό να πάρεις και τις αποφάσεις σου για τη συνέχεια. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω θα σε οδηγήσει να δώσεις περισσότερη προσοχή σε ζητήματα αισθηματικής φύσεως.

Ζυγός
Ολοκληρώνεται ένα διάστημα το οποίο ενδεχομένως να σου είχε φέρει αρκετές ανησυχίες όσον αφορά κάποια ζητήματα του επαγγελματικό τομέα αλλά και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Αυτή η Πανσέληνος σε καλεί να κλείσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει σε αυτούς τους δύο τομείς, κάτι που μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όμως είναι προαπαιτούμενο ώστε να υπάρξει ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σκορπιός
Το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω η οποία θα επηρεάσει και θα τονίσει τα συναισθήματα, τις σκέψεις αλλά και τις ανησυχίες σου. Αυτή η Πανσέληνος ενδεχομένως να σε οδηγήσει να πεις κάποια πράγματα χωρίς να σκεφτείς πως ίσως αυτά να πληγώσουν τους αποδέκτες τους.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα έχουν να κάνουν ως επί το πλείστον με θέματα που αφορούν το ταμείο, αλλά και κάποια ζητήματα τα οποία θεωρείς πως παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω σε προτρέπει να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις, κυρίως αν αυτές σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα.

Αιγόκερως
Είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσεις ότι το μυαλό σου γυρίζει σε πεπραγμένα του παρελθόντος, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 στον άξονα σου (Καρκίνου – Αιγόκερω) φαίνεται πως θα σε οδηγήσει να κάνεις μία ενδοσκόπηση. Είναι πολύ πιθανό να έχεις αλλάξει γνώμη για την έκβαση είτε μιας προσωπικής σχέσης είτε μιας συνεργασίας και τώρα με αυτή την Πανσέληνο θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος να διορθώσεις τα «κακώς κείμενα».

Υδροχόος
Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα που αφορούν μία συνεργασία όπως επίσης και κάποια θέματα που σχετίζονται με την εργασιακή σου καθημερινότητα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω θα φέρει στο προσκήνιο όλα τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου και κυρίως την εργασία σου.

Ιχθύες
Φαίνεται πως θα έρθεις σε επαφή με αρκετά πρόσωπα, μερικά από αυτά βρίσκονται ήδη στο στενό σου περιβάλλον και κάποια άλλα φαίνεται πως είχες να τα δεις καιρό. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω στις 13/7 εκτός από συναντήσεις και συζητήσεις, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια παράπονα που υπάρχουν είτε σε φιλικές είτε σε κοινωνικές σχέσεις.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement