Connect with us

Αθλητισμός

Ο Κ. Γαλαριώτης στα «σαλόνια» της Super League-Υπέγραψε στη Λαμία

Published

on

Το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα έκανε ο ταλαντούχος άσος του Δαβουρλή Κ. ’92 Κωνσταντίνος Γαλαριώτης. Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 19/7 ο Αχαιός ποδοσφαιριστής είχε τα γενέθλιά του, «πατώντας» τα 18 του χρόνια και αυτό συνοδεύτηκε με την ένταξή του στην Κ-19 της Λαμίας κάνοντας το καλύτερο δώρο στον εαυτό του.

Ο «μικρός» ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τη Νίκη Προαστίου σε ηλικία τεσσάρων ετών, ακολούθως στον Δαβουρλή Κ. ’92 όταν έφτασε έξι ετών, αγωνιζόμενος στην επιθετική γραμμή. Με την ίδια ευχέρεια παίζει ως δεξί αλλά και αριστερό εξτρεμ καθώς διαθέτει και τα δύο πόδια.

Πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της ανδρικής ομάδας των «Rossoneri» καταγράφοντας 32 συμμετοχές (πρωτάθλημα και κύπελλο), πετυχαίνοντας 4 γκολ και 8 ασίστ στο μεγάλο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γαλαριώτης εντάχθηκε στην αντρική ομάδα του Δαβουρλή την προπέρσινη περίοδο, όπου έκανε και το ντεμπούτο του την 6η αγωνιστική σκοράροντας μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στην Αιγείρα/Ακράτα ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς το πρωτάθλημα διεκόπη λόγω covid-19.

Ο νεαρός αθλητής ήταν ο «στρατιώτης» όπως τον αποκαλούν οι διοικούντες καθώς δεν έχασε ούτε λεπτό από τις προπονήσεις όλη τη χρονιά. Αυτό το διάστημα δοκιμαζόταν στην Κ-19 της Λαμίας, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, κάνοντας το μεγάλο βήμα καθώς θα αγωνίζεται στα «σαλόνια» της SL1.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement