Connect with us

Παναχαϊκή

Ξεκίνησαν τα χιλιόμετρα για τους “κοκκινόμαυρους”

Published

on

Δεύτερη μέρα προπονήσεως για τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής και άπαντες έχουν πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά, με τους κοκκινόμαυρους να ρίχνουν πολλά κιλά ιδρώτα, καθώς η χρονιά που έρχεται στο πρωτάθλημα της Super League 2 θεωρείται πολύ δύσκολη.

Αυτό αν μη τι άλλο το γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές, το ξέρει και ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος και από προχθές έριξε το σύνθημα με τους κοκκινόμαυρους να τα δίνουν όλα, προκειμένου να επιτύχουν τον στόχο, όταν θα έρθει η ώρα και η στιγμή.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής στο μεταξύ, έχει αρχίσει σιγά-σιγά και «κλείνει» τις τρύπες, καθώς χθες βρέθηκε στην προπόνηση το νέο απόκτημα, ο τερματοφύλακας Χρήστος Θεοδωράκης, ενώ οι Ιβάν Σίλβα και Λιποράσε θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους περί τα τέλη της εβδομάδας.

ΧΤΥΠΑΕΙ «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» Η SUPER LEAGUE 2

«Καμπανάκι» για τη νέα σεζόν που προβλέπεται δύσκολη, έκρουσε η Super League 2. Οι ομάδες με την κάνουλα κλειστή και με την αναμονή σε υπολογισμένα έσοδα τα οποία δεν έχουν δοθεί ακόμα, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Τα παραπάνω προκύπτουν από το χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο, όπου εκφράστηκε η έντονη ανησυχία σε όλα τα επίπεδα, που αγγίζει ακόμη και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Στο Δ.Σ. αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ, κάτι που ήδη έγινε, προκειμένου να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα για τα μπόνους που ανέρχονται στο 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά και να γίνει κουβέντα για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ζητήθηκε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αφού πρώτα συστάθηκε επιτροπή από το Προεδρείο (κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα) και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ οι οποίοι θα έρθουν σε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της SL1, τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, ώστε να αναλυθούν οι αντικειμενικές δυσκολίες της Super League 2. Εκεί δεν αποκλείεται να τονιστεί η αδυναμία για την πρώτη σέντρα της σεζόν λόγω οικονομικών θεμάτων, τα οποία οφείλονται και στην καθυστέρηση των χρημάτων από το ποσοστό του στοιχήματος. Θα ακολουθήσει επαφή με τον ΠΣΑΠΠ τόσο για το καλεντάρι όσο και για ζητήματα των παικτών, ενώ σε ό,τι αφορά τα χρέη των ΠΑΕ θα ζητηθεί να δοθεί το 30% πρώτα και τα υπόλοιπα όταν καταβληθεί το ποσό από το στοίχημα. Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στην Super League 2 δεν είναι καλή και άπαντες ελπίζουν να λυθούν τα οικονομικά θέματα πριν είναι αργά. Αντιλαμβάνεται κανείς πως χωρίς τα χρήματα από το στοίχημα, την καταβολή του μπόνους και το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο, η εκκίνηση της νέας σεζόν μοιάζει με απίθανη εξίσωση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement