Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022
Connect with us

Lifestyle

O Αύγουστος θα είναι πολύ δύσκολος για αυτά τα ζώδια

Δημοσιεύθηκε

στις

τελευταίος και πιο αγαπημένος μήνας του καλοκαιριού ξεκίνησε και μαζί του φέρνει αρκετές αλλαγές, οι οποίες δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για ορισμένα ζώδια.

Οι κινήσεις των πλανητών δεν ευνοούν τους παρακάτω εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα παρατήσουν και να γίνουν θεατές των δυσκολιών. Με σύνεση, υπομονή και καλή προετοιμασία μπορούν να διαχειριστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν. Κι αν κρατήσουν στο μυαλό τους πως μετά την τρικυμία έρχεται πάντα η γαλήνη, τότε τα πράγματα ίσως γίνουν πιο υποφερτά.

Ποια είναι τα ζώδια στα οποία ο Αύγουστος δεν «φέρεται» και τόσο καλά; Ο Ταύρος, ο Ζυγός, ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις:

Ταύρος

Οι αλλαγές είναι τόσες πολλές που μπορεί να νιώθετε πως θα συντριβείτε σε κάθε σας κίνηση. Οι κινήσεις των πλανητών σας επηρεάζουν έντονα με τον Άρη, τον Κρόνο, την Αφροδίτη και τον Ουρανό να «σφυροκοπούν» τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σας.

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας, αυτόν της οικογένείας και των σχέσεων και μάλλον ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω ορισμένες συναισθηματικές «αποσκευές» που σας βαραίνουν. Αξίζει να νιώθετε ασφαλείς, για αυτό όπου κι αν είστε ξεκινήστε να χτίζετε τον δικό σας «χώρο», εκείνον στον οποίο θα νιώθετε πως ανήκετε εξ ολοκλήρου.

Ζυγός

Σε έντονη ψυχική κατάσταση μπορεί να βρίσκεστε αυτές τις ημέρες, καθώς αναγνωρίζετε ποια είναι τα όριά σας και πού πρέπει να θέσετε την κόκκινη γραμμή σας. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα, θα νιώσετε ένταση, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα απροσδόκητο τέλος.

Εάν νιώθετε πως κάτι ή κάποιος εξαντλεί και ρουφά την ενέργειά σας, ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να αποσυνδέεστε σιγά σιγά από αυτό. Ο καιρός να επενδύσετε σε κάτι που θα έχει αξία και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη έφτασε. Αν παραμείνετε σε μια σχέση ή μία δουλειά που σας τραβά με αλυσίδες, τότε σίγουρα δεν θα έχετε την εξέλιξη που επιθυμείτε. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να απελευθερωθεί.

Αιγόκερως

Η προσωπική ζωή και τα επίπεδα οικειότητας με τους άλλους έρχονται σε πρώτο πλάνο αυτόν τον μήνα. Καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα διασχίζει τον όγδοο οίκο σας σάς αναγκάζει να αναγνωρίσετε πού αρχίζει και πού τελειώνει αυτός ή αυτά που αγαπάτε.

Επειδή νοιάζεστε για κάποιον αυτό δεν σημαίνει πως θα καταλάβει κάθε εκατοστό της ζωής και της προσωπικότητάς σας. Χαράξτε τα όριά σας και δείξτε ότι είστε διατεθειμένες να τα τηρήσετε. Επενδύστε στη δική σας ενέργεια με σύνεση. Μπορεί η απόφασή σας αυτή να δυσαρεστήσει κάποιους, μα δεν είστε υπεύθυνες για το τι νιώθουν οι άλλοι. Όπως εσείς σέβεστε τα όρια τους, έτσι πρέπει να κάνουν και εκείνοι.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο να κινείται στον Λέοντα, το αντίθετο ζώδιό σας, ίσως νιώθετε πως κοιτάζεστε στον καθρέφτη. Όταν, μάλιστα, περάσει από τον έβδομο οίκο σας, αυτόν των συνεργασιών, θα ρίξει φως στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε και ίσως προκαλέσει μερικές εντάσεις. Αυτό θα σας ενθαρρύνει να εργαστείτε πιο σκληρά, για να δώσετε λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται, μα πρέπει να θυμάστε πως οι σχέσεις δεν είναι πάντα προορισμένες να διαρκέσουν για πάντα. Μην συμβιβάζεστε με κάποιον που δεν σας αξίζει πραγματικά.

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(30/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Kαλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις πρέπουσες λύσεις, αναζητώντας την ουσία. Αξιοποίησε ιδέες και σκέψεις σε συνδυασμό με τη ζωτικότητά σου και βάδισε μπροστά χωρίς ανασφάλειες και φοβίες.

Ταύρος
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που θα κωλυσιεργούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ότι κι αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Δίδυμοι
Απόφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με υπόγειο και πλάγιο τρόπο και μην υποτιμάς την αντίληψη των συνομιλητών σου. Εάν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, καλύτερο είναι να τους μιλήσεις ξεκάθαρα και να δηλώσεις ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα.

Καρκίνος
Χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δε θα ήθελες.

Λέων
Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ωστόσο πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι και να τα απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Παρθένος
Φρόντισε να βάλεις νέα θεμέλια, προκειμένου να υπερβείς τα εμπόδια που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό ή την παρόρμηση σου.

Ζυγός
Η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Σκορπιός
Μη διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα, είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Τοξότης
Σήμερα θα κινηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δε θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.

Αιγόκερως
Ο καινούργιος τρόπος σκέψης που έχεις υιοθετήσει σε οδηγεί σήμερα σε μια περίοδο ανανέωσης και αναθεώρησης όλων των καταστάσεων στη ζωή σου. Θα καταφέρεις να απαλλαγείς μια και καλή από ανθρώπους που σου φέρνουν εμπόδια και χαλάνε την ψυχολογία σου και θα τακτοποιήσεις μισοτελειωμένα ζητήματα που μέχρι τώρα απέφευγες να αντιμετωπίσεις.

Υδροχόος
Έχεις στο νου σου να κάνεις πολλές αλλαγές. Προς το παρόν όμως δεν πρέπει να κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα.

Ιχθύες
Αυτή η Παρασκευή θα σε παιδέψει όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει. Βάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, μόνο που αυτά θα είναι σε αρκετά αργούς ρυθμούς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδο σου. Μην το επιτρέψεις.

Περισσότερα

Lifestyle

GNTM: Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή από την κριτική επιτροπή

Δημοσιεύθηκε

στις

Τo GNTM επέστρεψε για τον πέμπτο κύκλο του, με τις auditions να γίνονται αμέσως πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές και τους κριτές να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter.

Η αγαπημένη των τηλεθεατών; Η Σοφία Χατζηπαντελή. Οι «εκρήξεις» της και οι ατάκες της σε κάθε επεισόδιο γίνονται viral ενώ τα σχόλια των χρηστών στα social media παίρνουν «φωτιά».

Οι auditions των κοριτσιών θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, με τα κορίτσια να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα και τη Σοφία Χατζηπαντελή και να διεκδικούν τα «ναι» που θα τους στείλουν στο ID Catwalk.

Ωστόσο, σε αυτή την φάση δεν θα βρίσκεται το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλιά.

Καθώς είναι guest κριτής, οι υποχρεώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή θα τελειώσουν με το πέρας των auditions.

Έτσι, στο ID Catwalk όπου οι διαγωνιζόμενες καλούνται να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές επιλογές και την προσωπικότητά τους, την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν οι υπόλοιποι τρεις.

Άραγε που θα δώσει τη wildcard της η Χατζηπαντελή πριν φύγει από το ριάλιτι;

Η απάντηση στο επεισόδιο της Δευτέρας (3/10)

IN.GR

Περισσότερα

Lifestyle

Love Island: Τα 5 εκρηκτικά κορίτσια του reality αγάπης του ΣΚΑΪ αποφασισμένες για… όλα

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα πρώτα ζευγάρια θα δημιουργηθούν σύντομα και κανένας δεν θέλει να περάσει μόνος του τη νύχτα, αφού αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα και την έξοδό του από το παιχνίδι.

Πέντε νεαρά κορίτσια βρίσκονται στη βίλα του Love Island και είναι έτοιμες να συστηθούν στους πέντε άνδρες του ριάλιτι αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό.

Το νέο reality αγάπης του ΣΚΑΪ κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 23:15 με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να συστήνει για πρώτη φορά τους 10 παίκτες που για τους επόμενους μήνες θα βρίσκονται σε μια μαγική βίλα στην Τενερίφη.

Με θέα τον Ατλαντικό ωκεανό μία πολυτελέστατη, διώροφη βίλα 1200 τ.μ. επιλέχθηκε και διαμορφώθηκε ειδικά για τη νέα παραγωγή.

Σε αυτό το ονειρικό τοπίο θα περάσουν τις επόμενες μέρες τους οι 10 Islanders του πιο fun και απρόβλεπτου reality γνωριμιών.

Μαρία Αστόγλου

Ηλικία: 22 ετών, Ιδιότητα: Φοιτήτρια φυσικοθεραπείας, Ζώδιο: Ζυγός 

Νίκη Ηλιοπούλου

Ηλικία: 33 ετών, Ιδιότητα: Φωτογράφος/ Φωτομοντέλο, Ζώδιο: Ζυγός 

Χριστίνα Μητσάκου

Ηλικία: 29 ετών, Ιδιότητα: Yoga instructor, Ζώδιο: Ταύρος 

Κλαούντια Πένκα

Ηλικία: 24 ετών, Ιδιότητα: Personal assistant, Ζώδιο: Λέων

H πολυεθνικής καταγωγής Κλαούντια που ζούσε μέχρι πρότινος στο Ντουμπάι είναι η μοναδική παίκτρια του «love Island» που δεν έχει ενεργό λογαριασμό στο Instagram. 

Αναστασία Σιδηροπούλου

Ηλικία: 23 ετών, Επάγγελμα: Διατροφολόγος, Ζώδιο: Καρκίνος 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα