Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Μήνυμα» με γκαζάκια-Προβληματισμός και ανησυχία για την τριπλή επίθεση σ’ ένα 24ωρο στην Πάτρα

Published

on

Προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί μετά από το τριπλό «χτύπημα» με γκαζάκια σε δύο καταστήματα εστίασης και ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Πάτρα σε διάστημα 24 ωρών!

Όλα δείχνουν πως η επίθεση ήταν στοχευμένη και οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτήν ήθελαν να στείλουν ένα σαφέστατο μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης.
Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζονται στο να εντοπίσουν τους δράστες που βρίσκονται πίσω από το τριπλό χτύπημα και ερευνούν για το κίνητρό τους.
Από τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας φαίνεται πως οι δράστες είναι ίδιοι που ευθύνονται για την διπλή επίθεση που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στα καταστήματα εστίασης, τόσο στην οδό Παντανάσσης όσο και στην περιοχή του ΤΕΙ.
Πηγές της Ερμού αναφέρουν πως το γεγονός ότι οι ζημιές που προκλήθηκαν στα δύο καταστήματα εστίασης ήταν μικρές αλλά και ο τρόπος δράσης τους υποδηλώνει οι ενέργειές τους παραπέμπουν ακόμα και σε κύκλωμα της νύχτας με στόχο την «προστασία».
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών έχουν «σαρώσει» τις κάμερες από τα γειτονικά σημεία προκειμένου να καταγράψουν το δρομολόγιο και τις κινήσεις των δραστών προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη τους.
Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, οι οποίοι εκλήθησαν να δώσουν κατάθεση δεν έχουν καταγγείλει το παραμικρό στις διωκτικές αρχές που να παραπέμπει προς κάποια κατεύθυνση.
Υπενθυμίζουμε πως άγνωστοι χθες τα ξημερώματα τοποθέτησαν γκαζάκι στην είσοδο καταστήματος στον πεζόδρομο της Παντανάσσης προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές μόνον στην είσοδο. Η φωτιά ξεκίνησε από το ταπέτο και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία προήλθε από γκαζάκια. Η Πυροσβεστική πάντως βρέθηκε άμεσα στο σημείο και έσβησε τη φωτιά προτού επεκταθεί. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει ευρήματα μέχρι ώρας από γκαζάκι, καθώς εκτιμάται ότι οι οδοκαθαριστές που πέρασαν το πρωί από εκεί τα μάζεψαν χωρίς να γνωρίζουν για το τι πρόκειται. Κλιμάκια της Σήμανσης βρέθηκαν και στα δύο σημεία και συνέλεξαν τα υπολείμματα, αναζητώντας στοιχεία για τους δράστες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement