Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Έστω και οι λίγοι την… κέρδισαν!-Η Παναχαϊκή τα πήγε καλά κόντρα στον Ατρόμητο κι αν «δέσει», τότε θα πάει καλύτερα

Δημοσιεύθηκε

στις

Αν και στην Παναχαϊκή «πικράθηκαν» με το ότι ήρθε λίγος κόσμος στο γήπεδο για να δει την κοκκινόμαυρη ομάδα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι και μάλιστα με ομάδα της Σούπερ Λιγκ 1 – Ατρόμητος Αθηνών- οι φίλαθλοί της δεν ξεπερνούσαν τους εξακόσιους.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ωστόσο στη συνέχεια η… πίκρα έφυγε, καθώς η κοκκινόμαυρη ομάδα κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό της και παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε με 2-1 (36΄Στεργίδης αυτογκόλ, 60΄Λιποράσε-63΄Κωτσόπουλος), κέρδισε το χειροκρότημά τους κι έτσι οι παίκτες έφυγαν ευχαριστημένοι.

ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κάτι που συζητείτο από τους φιλάθλους της κοκκινόμαυρης ομάδας, κατά την αποχώρησή τους, ήταν πως εάν η ομάδα φτάσει στο επιθυμητό σημείο της προετοιμασίας της και «δέσει», τότε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 θα τα πάει καλά.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ

Βέβαια για να γίνει αυτό πράξη και συνάμα να γίνουν και πράξη τα λόγια του τεχνικού Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος προ μερικών εβδομάδων έκανε λόγο για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση.

ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΟΥΣΗ…

Κι από την Παναχαϊκή στην παρούσα φάση λείπουν παίκτες του τύπου Γιούση, Μωραΐτη, που αν τους είχε προχθές κόντρα στον Ατρόμητο, πλέον θα πήγαινε φουλ για άνοδο. Όμως πορεύεται με τους ήδη υπάρχοντες με τον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο να «βλέπει» ότι έχει θέμα στην επίθεση…

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ»

Πάντως έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας αλλά όπως ανέφερε στις δηλώσεις του, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός της Παναχαϊκής τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει παίξει πολλά δυνατά φιλικά και είναι σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας αφού σε λίγες μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1». Και πρόσθεσε: «Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία για την ήττα γιατί όταν χάνεις, χάνεις αλλά νομίζω πως έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δείξαμε σεβασμό στον αντίπαλο και νομίζω πως κερδίσαμε τον σεβασμό του αντιπάλου και αυτό λέει πολλά. Το μόνο μελανό σημείο είναι πως κάναμε δύο λάθη και φάγαμε δύο γκολ, το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι και μιλάω για το δεύτερο γκολ που χάσαμε ψηλά την μπάλα. Πέρσι μπορεί να μην το είχαμε πληρώσει πολλές φορές όμως φέτος που θα παίζεις με καλές ομάδες δεν θα σε συγχωρούνε και χρειάζεται προσοχή. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα μιλήσω με τα παιδιά για τα λάθη που έχουν γίνει. Είναι σημαντικό ότι τα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα, έχουν μπει αρκετά γρήγορα στο κλίμα».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

Η Παναχαϊκή ΓΕ ΠΑΕ ανακοινώνει τους αρχηγούς της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 οι οποίοι θα είναι οι εξής: Λυμπέρης Στεργίδης, Γιάννης Μπουρλάκης, Άγγελος Χαντί, Ανδρέας Κολοβούρης και εκπρόσωπος των ξένων στους αρχηγούς ο Ιγάσιο Λιποράσε.

ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Παναχαϊκή, τονίζει πως θα δοθεί σήμερα στις 13:00 συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά αναφέρει: «Η Παναχαϊκή ΓΕ ΠΑΕ ενημερώνει ότι την Παρασκευή (12/8, σ.σ. σήμερα) και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων των γραφείων της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στην Αγυιά θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από τον υπεύθυνο του τμήματος μάρκετινγκ Γκας Καραγιάννη και θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των δράσεων της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς, όπως το πρόγραμμα μελών αλλά και η διάθεση των καρτών διαρκείας και άλλα. Παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση των νέων επίσημων εμφανίσεων της Παναχαϊκής».

*Από την σημερινή έντυπη έκδοση της “Γ”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement