Connect with us

Αθλητισμός

Η «Γ» περνά από… ακτινογραφία τα αποκτήματα της Παναχαϊκής

Published

on

Από το… μικροσκόπιο της «Γ» περνούν τα νέα αποκτήματα της Παναχαϊκής για τα όσα έλαβαν χώρα στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών. Σε γενικές γραμμές η κοκκινόμαυρη ομάδα τα πήγε καλά, κερδίζοντας οι παίκτες το χειροκρότημα.

Χρήστος Θεοδωράκης: Ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής διηύθυνε με μαεστρία τους συμπαίκτες του από την ώρα που πάτησε τον αγωνιστικό χώρο δίνοντάς τους οδηγίες, δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα από τους επιθετικούς του Ατρόμητου και δεν φέρνει ευθύνη για το δεύτερο γκολ που δέχτηκε η Παναχαϊκή.

Χαράλαμπος Τοπάλ: Πήρε τη θέση του Στεργίδη στην επανάληψη, είχε καλά πατήματα από την πλευρά του δεξιού αμυντικού, ανέβαινε όσο χρειαζόταν για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του κι όταν χρειάστηκε πλαγιοκόπησε από τα άκρα, βάζοντας δύσκολα στους παίκτες του Ατρόμητου.

Χούαν Λαρέα: Ο Αργεντινός αμυντικός δεν είχε τρακ φορώντας τη φανέλα, έβλεπε αγωνιστικό χώρο κι όταν χρειάστηκε έβαλε τα πόδια του στη φωτιά και κόντρα στους αντίπαλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο Χουάν Αλμπέρτο άλλωστε δεν χρειάζεται συστάσεις στο πατραϊκό φίλαθλο κοινό.

Αντώνης Τσιάρας: Στα 45 λεπτά παιχνιδιού έδειξε πολύ καλά στοιχεία, είναι σκληρός ποδοσφαιριστής, μπαίνει σε όλες τις φάσεις κι έχει τον «ποδοσφαιρικό τσαμπουκά» που αναζητά μια ομάδα, πόσο δε μάλλον η Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Παναγιώτης Λινάρδος: Ο μέσος που ήρθε από τον Διαγόρα Ρόδου, μπήκε στο γήπεδο σαν να μην… πέρασε μια μέρα. Κατηύθυνε τους συμπαίκτες του, μοίραζε κι έκλεβε μπάλες, βοήθησε αρκετά όταν χρειάστηκε στον χώρο της μεσαίας γραμμής και με την εμπειρία του η Παναχαϊκή θα γίνει πιο ανταγωνιστική.

Αντώνης Τριμμάτης: Αν και στην αρχή της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο έδειχνε να έχει άγχος, σιγά-σιγά το απέβαλε, έτρεξε πολύ, «βασάνισε» τους αμυντικούς, ωστόσο στάθηκε άτυχος αφενός στη φάση του 2ου λεπτού κι αφετέρου σε αυτή του 21ου λεπτού, όταν έστειλε την μπάλα άουτ σε κενή εστία.

Ιωακείμ Ζυγκερίδης: Ο νεαρός επιθετικός από την Βόρεια Ελλάδα, που αποκτήθηκε πρόσφατα, είναι ψηλό παιδί, μπορεί να τον συνοδεύουν καλές αναφορές, αλλά κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών δεν έδειξε πολλά πράγματα. Ίσως επειδή του λείπουν παιχνίδια, ίσως επειδή δεν έχει ακόμη εγκλιματιστεί. Ο καιρός θα δείξει…

*

Η ενδεκάδα της Παναχαϊκής, όπως παρατάχτηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών. Από αριστερά πάνω: Λόρι Κέρι, Λυμπέρης Στεργίδης, Δημήτρης Τσακμάκης, Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα, Ανδρέας Κολοβούρης, Βαγγέλης Αλεξόπουλος. Από αριστερά κάτω: Αντώνης Τριμμάτης, Αντώνης Τσιάρας, Ιγνάσιο Λιποράσε, Άγγελος Χαντί, Γιάννης Μπουρλάκης.

*Από την σημερινή έντυπη έκδοση της “Γ”. 

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement