Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Ικανοποίηση Σταμάτη Σαρρή

Published

on

 

Ικανοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο του ΑΠΣ Πάτραι μετά το φιλικό παιχνίδι, που ήταν το πρώτο στην ουσία για τους παίκτες του προπονητή Σταμάτη Σαρρή.

Ο Έλληνας τεχνικός έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα, διαπίστωσε τις όποιες αδυναμίες υπήρχαν από την φιλική αναμέτρηση με την Κ-19 του Παναιτωλικού και μέσα από την προετοιμασία που συνεχίζεται αδιάκοπα, ύστερα από το διήμερο ρεπό θα διορθώσει τα όποια προβλήματα είδε από το πρώτο αυτό φιλικό. Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, ωστόσο για την ώρα, δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο.

Στο μεταξύ, μετά το φιλικό παιχνίδι στο Αγρίνιο θα ακολουθήσουν αυτά με Αίαντα Γαστούνης, Παναγρινιακό, Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, Παναιγιάλειο, Θύελλα Πατρών, αλλά κι άλλα που θα έρθουν στα μέσα του μηνός Σεπτεμβρίου και δεν αποκλείεται ύστερα από την απόφαση της ΕΠΟ, να δοθούν κι άλλα παιχνίδια…

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αρκετές είναι οι εκκρεμότητες που φέρνουν σε αδιέξοδο την έναρξη της σεζόν στη Γ’ Εθνική. Η επικύρωση της βαθμολογίας του ειδικού πρωταθλήματος, που ουσιαστικά προβίβασε τον Μακεδονικό στην Super League 2, έφερε αντίδραση από την Κοζάνη. Η Κοζάνη κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την συγκεκριμένη υπόθεση γεγονός που τρενάρει τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη Γ’ Εθνική.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η ΕΠΟ μετέθεσε την πρώτη σέντρα της νέας σεζόν για τις 2 Οκτωβρίου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής πήγαν για τις αρχές Σεπτεμβρίου. Την ίδια στιγμή, ο Ηρακλής Λάρισας απέστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ για τυχόν άνοδο της Κοζάνης με αποτέλεσμα τα πράγματα να περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.

Η Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ

Ακόμα και η Γ’ Εθνική φαντάζει ως κάτι… δυσβάσταχτο στην παρούσα φάση για τον Διαγόρα. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την παρούσα κατάσταση του συλλόγου και ενόψει της έκτακτης γενικής συνέλευσης που έχει ανακοινώσει ο Ερασιτέχνης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν υπάρχει καμία λύση, ούτε και κάποιο ενδιαφέρον και η γενική συνέλευση γίνεται περισσότερο μήπως βρεθεί κάτι της τελευταίας στιγμής και μπορέσει η ομάδα να παίξει έστω στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Κάτι που επίσης δεν είναι εύκολο, μιας και απαιτείται και πάλι σοβαρό κεφάλαιο από τη στιγμή που ουσιαστικά οι μετακινήσεις θα είναι πάνω-κάτω οι ίδιες (ως ένα μεγάλο βαθμό εν πάση περιπτώσει). Επιπρόσθετα θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως τα χρέη που έχει δημιουργήσει η ΠΑΕ δεν σβήνονται, ακολουθούν «σιωπηρά» την ομάδα και θα «εμφανιστούν» και πάλι όταν αυτή επανέλθει σε επαγγελματική κατηγορία στο μέλλον.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement