Ελλάδα
Βασίλης Κικίλιας: Ο γιος του τον έλουσε με το λάστιχο
Δημοσιεύθηκε
1 έτος πρνστις

Με τη Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνιο περνά τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου ο Βασίλης Κικίλιας, πιθανότατα στην Πάτμο.
Μάλιστα, τόσο ο υπουργός Τουρισμού, όσο και η σύζυγός του μοιράζονται το τελευταίο διάστημα οικογενειακά στιγμιότυπα, παρά το χαμηλό προφίλ που διατηρούν, σαν ζευγάρι αλλά και σαν γονείς.
Στο νησί, ο Βασίλης Κικίλιας είχε την ευκαιρία να περάσει πολύ χρόνο με τον γιο του, που ήρθε στη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 και νωρίτερα σήμερα, θέλησε να μοιραστεί με τους ιντερνετικούς του ακολούθους στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιο του, από την ώρα που τον έλουζε με το λάστιχο.
Ο Βασίλης Κικίλιας έσκυψε ώστε να τον φτάνει ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνιος, ο οποίος ρίχνει νερό στο κεφάλι του πατέρα του, στην αυλή του σπιτιού τους.
«Καλοκαίρι χωρίς λάστιχο δε γίνεται» έγραψε στη λεζάντα ο Βασίλης Κικίλιας.
Δείτε την ανάρτησή του
Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα τον Δεκαπενταύγουστο, η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε στους ακόλουθούς της μέσα από μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία της με τον σύζυγό της και τον γιο τους.
Μέσα από το δικό της προφίλ στο Instagram, η Τζένη Μπαλατσινού ανάρτησε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και τον Παναγιώτη – Αντώνιο. Φορώντας τα μαγιο τους, οι δυο γονείς ποζάρουν κοιτώντας τη θάλασσα και στη μέση βρίσκεται ο γιος τους με το καπέλο του.
Όπως ενημέρωσε η Τζένη Μπαλατσινού, εκείνες τις μέρες βρίσκονταν στο Μαράθι. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες! Αγάπη, υγεία και μια σφιχτή αγκαλιά σε όλους όσους αγαπάμε».
Δείτε τι είχε αναρτήσει
Σχετικά θέματα
Μαρινάκης: Δεν ανοίξαμε κανένα σενάριο περί αποπομπής του Κικίλια – Δεν υπάρχει κανένα θέμα
«Δεν έχω μάθει να φυγομαχώ» – Κλείνει ο Κικίλιας τα σενάρια παραίτησης
Κακοκαιρία Daniel: Αγνοούμενοι μητέρα και γιος στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας – Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού
Πατέρας και γιος πιάστηκαν στα χέρια – Ο πρώτος πήγε να χτυπήσει την εν διαστάσει σύζυγό του
Κατεπείγουσα επιστολή του Κικίλια για την ολοκλήρωση αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων
Οδυσσέας Σταμούλης: Υποβασταζόμενος στην κηδεία του 11χρονου γιου του