Connect with us

Γυναίκα

Τελευταία στιγμή…           

Published

on

 

Οι καλοκαιρινές αγορές λίγο πριν από την έναρξη των διακοπών είναι εκείνες που κάνετε με τις λιγότερες ενοχές. Άλλωστε υπάρχει πάντα η δικαιολογία: «Τι θα προσθέσω στη βαλίτσα;».

Ο χρυσός κανόνας

Κάθε χρόνο ξεκινάτε να φτιάχνετε λίστες με όλα όσα θα έρθουν μαζί σας στο νησί και η περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων δίνει την τέλεια ευκαιρία για νέες προσθήκες στη συλλογή σας. Ένα εμπριμέ φόρεμα, ένα ολόσωμο λευκό ή φλοράλ μαγιό, μία βαλίτσα, ένα αντηλιακό σπρέι για τα μαλλιά και μερικά ζευγάρια σανδάλια είναι μερικά από τα κομμάτια-κλειδί στα οποία ποντάρετε κάθε χρόνο. Επενδύστε σε αέρινα κομμάτια που θα πιάσουν ελάχιστο χώρο στη βαλίτσα, αλλά θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο στυλ σας.

Θερινή αύρα και μετά τη θάλασσα

Ένα ανάλαφρο λευκό μάξι φόρεμα αποπνέει την ακαταμάχητη θερινή αύρα που ψάχνετε οπωσδήποτε στις διακοπές σας. Μετά τη θάλασσα, όταν φτάνει η ώρα για τ’ απογευματινά κοκτέιλ αλλάζετε σε ένα σατέν μίνι εμπριμέ φόρεμα, ειδικά όταν συνδυάζεται με platform λευκά πέδιλα, ασημί κοσμήματα και μεταξωτό μαντήλι στα μαλλιά.

Για τις πιο καθημερινές εμφανίσεις

Προτιμάτε ένα μάξι φιστικί φόρεμα από μαλακό lyocell. Μπαίνει στη λίστα με τις έξυπνες αγορές που θα φορέσετε από το πλοίο μέχρι την πρωινή βόλτα, αλλά και την παραλία. Αν θέλετε να συνεχίσετε να το φοράτε τις βραδινές ώρες, δοκιμάστε να το συνδυάσετε μ’ ένα μακρυμάνικο πουκάμισο από καθαρό μετάξι, που θα φορεθεί από πάνω ως ελαφρύ πανωφόρι ή μπλούζα με έναν κόμπο στο κάτω μέρος.

Χαρούμενα μοτίβα

Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν είναι αυτή των χαρούμενων μοτίβων που γεμίζουν ζωηρά χρώματα. Το μάξι φόρεμα σε ροζ και κόκκινο animal print μοτίβο με λαιμόκοψη halter μπαίνει σίγουρα στο καλάθι των αγορών σας. Δημιουργήστε το απόλυτο καλοκαιρινό look, προσθέτοντας ένα ζευγάρι πορτοκαλί mules.

Και φυσικά μαγιό!

Καμιά λίστα καλοκαιρινών αγορών δεν είναι ολοκληρωμένη δίχως μερικές προτάσεις μαγιό. Φέτος αγαπάτε πολύ τα ολόσωμα που προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη και υπόσχονται άνετες βουτιές στις πλαζ. Στην τσάντα παραλίας προσθέτετε και ένα αντηλιακό σπρέι μαλλιών, κατάλληλο για όλους τους τύπους με άρωμα τροπικής καρύδας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement