Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

ΗΠΑ: Ο Άλμπερτ Μπουρλά σε γκαλά στα Χάμπτονς όπου τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο καταπράσινο ανατολικό άκρο του Long Island στα Χάμπτονς, εκεί που μένει η ελιτ της ελληνοαμερικάνικης κοινότητας πραγματοποιήθηκε και φέτος το φιλανθρωπικό γκαλά Blue Dream που διοργανώνει ο Father Alex Καρλούτσος. Στον κατάφυτο κήπο του Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου που ο Father Alex έχει δημιουργήσει, τραγούδησε για περίπου 750 άτομα ο Αντώνης Ρέμος. Μια εκδήλωση στην οποία προσκεκλημμένος ήταν και ο Αλμπέρτος Μπουρλά διευθύνων σύμβουλος της Pfizer.

Ο Μπουρλά διασκέδασε στον Ρέμο σε φιλανθρωπικο γκαλά στα Χάμπτονς

 

Ο μπουρλα διασκέδασε στον Ρέμο σε φιλανθρωπικο γκαλά στα Χάμπτονς

 

Ο Μπουρλά διασκέδασε στον Ρέμο σε φιλανθρωπικο γκαλά στα Χάμπτονς

 

Μαικ_Καρλουτσος__Κωστας_Μπακογιαννης_Father_Alex_Γιαννης_Χοροζογλου
Μάικ Καρλούτσος, Κώστας Μπακογιάννης, Father Alex, Γιάννης Χορόζογλου
FATHER_ALEX_ΙΩΑΝΝΗΣ_ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ_ΑΝΤΩΝΗΣ_ΡΕΜΟΣ
Father Alex, Ιωάννης Χοροζογλου, Αντώνης Ρέμος
Ο Μπουρλά διασκέδασε στον Ρέμο σε φιλανθρωπικο γκαλά στα Χάμπτονς

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Μπουρλά μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι πλέον η Pfizer ερευνά και ετοιμάζει το ετήσιο εμβόλιο για τον κορωνοϊό ενώ σχετικά με τη μήνυση που κατέθεσε η Moderna ο κ. Μπουρλά δεν θέλησε να πει κάτι. «Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουμε ένα εμβόλιο που θα είναι ετήσιο, σαν αυτό της γρίπης δηλαδή, ώστε ο κόσμος να το κάνει μια φορά το χρόνο και να είναι ασφαλής. Εγώ έχω κάνει 4 δόσεις από το εμβόλιο» ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο κ. Μπουρλά ο οποίος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη όπου βρισκόταν για διακοπές στα Χάμπτονς για την φιλανθρωπική εκδήλωση του Father Alex διασκέδασε με τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου ενώ τραγούδησε και χόρεψε με την ψυχή του. Μάλιστα όταν ο Αντώνης Ρέμος τον ευχαρίστησε για την προσφορά της Pfizer στον άνθρωπο με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ο κόσμος χειροκρότησε.

IMG_4615
IMG_4692
IMG_4694
ΑΛΜΠΕΡΤΟ_ΜΠΟΥΡΛΑ

Στην εκδήλωση αυτή η οποία γίνεται κάθε χρόνο βρέθηκαν επίσης ο κ. Κατσιματίδης, ο Ντιν Μητρόπουλος, ο κ. Νίκος Βασιλείου, ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, ο Γιώργος Λογοθέτης, ο κ. Γκας Μπιλιράκης, ενώ το παρόν έδωσαν ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ αλλά και ο δήμαρχος της Αθήνας κ. Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος είχε συνάντηση νωρίτερα με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμ. Οι δυο άνδρες συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας Αθήνας και Νέας Υόρκης στον τουρισμό ενώ αντάλλαξαν και απόψεις για θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των δήμων τους.

ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
Γιώργος Λογοθέτης
ΔΗΜΑΡΧΟΣ_ΝΕΑΣ_ΥΟΡΚΗΣ
Δήμαρχος Νέας Υόρκης
ΓΚΑΣ_ΜΠΙΛΙΡΑΚΗΣ_ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ_ΓΚΟΥΝΤΑΜΑΝΗΣ_προεδροσ_Global_Strategies
Γκας Μπιλιράκης, Μιλτιάδης Γκουνταμάνης, πρόεδρος Global Strategies
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ_ΠΑΥΛΟΣ_ΜΑΡΙ_ΣΑΝΤΑΛ
Κώστας Μπακογιάννης, Παύλος, Μαρί Σαντάλ
ΠΑΥΛΟΣ_ΜΑΡΙ_ΣΑΝΤΑΛ_FATHER_ALEX
Παύλος, Μαρί Σαντάλ, Father Alex

Πολύ σημαντική ήταν η συμβολή του κ. Γιάννη Χορόζογλου ο οποίος βοήθησε, όπως κάθε χρόνο στην φιλανθρωπική εκδήλωση.

Αυτό ήταν το 11ο γκαλά τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δυο φορές τα τελευταία χρόνια έχει παραστεί στη γιορτή και ο Τζο Μπάιντεν, μια ως Αντιπρόεδρος και μια ως υποψήφιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, με όλη την οικογένειά του καθώς τον συνδέει στενή φιλία με τον Father Alex και την Πρεσβυτέρα Ξάνθη πάνω από 40 χρόνια. Τιμώμενοι της φετινής εκδήλωσης ήταν ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Seleni και η οργάνωση Retreat. Η Seleni είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε για να αποσταθεροποιήσει και να μεταμορφώσει την ψυχική υγεία και ευεξία για τις γυναίκες και τις οικογένειες. Η οργάνωση Retreat για την ενδοοικογενειακή βία παρέχει ένα ευρύ φάσμα άμεσων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων πέντε βασικών υπηρεσιών της Γραμμής Βοήθειας για την Κρίση, του Καταφυγίου Ενδοοικογενειακής Βίας, της Νομικής Υπεράσπισης, της Συμβουλευτικής και της Εκπαίδευσης Πρόληψης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement