Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Άτυπη νίκη (84-71) επί του Απόλλωνα σε φιλικό αγώνα

Published

on

Τι κι αν ο Προμηθέας, πήρε την άτυπη φιλική νίκη (84-71) επί του «συντοπίτη» Απόλλωνα, στην πρώτη ουσιαστικά «μονομαχία» των δύο ομάδων, πριν τις επίσημες υποχρεώσεις που θα ξεκινήσουν για τις δύο ομάδες τον προσεχή Οκτώβριο.

Οι δύο Πατρινοί προπονητές, Μάκης Γιατράς για τους πορτοκαλί και Νίκος Βετούλας για τους μελανόλευκους, έβγαλαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα και δεν… κοιτούσαν τον χρόνο, παρά μόνο το πως θα κάνουν όσες περισσότερες αλλαγές μπορούσαν, έτσι ώστε να δουν τι έχουν κάνει οι παίκτες τους, όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας.

ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΙΤΗΣ

Οι προμηθείς βέβαια, είχαν περισσότερες απουσίες από τον Απόλλωνα, καθώς στο χθεσινό φιλικό αυτό παιχνίδι, δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Βασιλείου, Βάλμπεργκ και Σίμπσον, ενώ από τη μελανόλευκη ομάδα δεν έπαιξε ο Φράιντει, που είδε τον αγώνα από την εξέδρα. Από την άλλη ο Προμηθέας, δεν μπορεί να υπολογίζει από εδώ και πέρα πλέον τον  Φάντερμπεργκ που αποτελεί παρελθόν και ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στον Απόλλωνα αύριο περιμένουν ένα νεαρό αθλητή ύψους 2.07μ.

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Σε ό,τι αφορά τον φιλικό αυτό αγώνα, οι δύο ομάδες είχαν μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται συνεχώς μπροστά στο σκορ, ο Απόλλωνας να… τρέχει να καλύψει τη διαφορά, αλλά στο τέλος να ηττάται με 84-71. Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι Δαρλαμήτσος, Μαρινάκης και Κανελλόπουλος. Τα δεκάλεπτα: 27-19, 16-15, 25-15, 16-22. (84-71).

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ…

Ο Μάκης Γιατράς, στην α΄ περίοδο, έπαιξε με τους Γιάνγκ, Κάουαν, Λάγιο, Κουλμπόκα, Κακλαμανάκη. Στην β΄ περίοδο αγωνίστηκαν οι Γκίκας, Μουράτος, Χέλεμς, Τανούλης, Τσαϊρέλης. Στην γ΄ περίοδο οι Γιάνγκ, Μουράτος, Κάουαν, Χέλεμς, Κακλαμανάκης. Και στην  δ΄ περίοδο έπαιξαν οι Γιάνγκ, Γκίκας, Πλώτας, Κουλμπόκας, Τσαϊρέλης. Ο Νίκος Βετούλας από την άλλη, έπαιξε στην α΄ περίοδο με τους Καράμπελα, Γκρίφιν, Καλχούν, Κογιώνη, Μπόγρης. Στην β΄ περίοδο αγωνίστηκαν οι Γκρίφιν, Ντέιβις, Μαστρογιαννόπουλος, Τζόουνς, Σίλλα. Στην  γ΄ περίοδο οι Καράμπελας, Γκρίφιν, Καλχούν, Κογιώνης, Μπόγρης. Και στην δ΄ περίοδο έπαιξαν οι Καράμπελας, Γκρίφιν, Καχλούν, Ντέιβις, Σιλλά.

ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Αν και ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών, υπήρξε πολυκοσμία από παράγοντες των δύο ομάδων στο «Τόφαλος». Από τον Προμηθέα παρέστησαν οι Χρήστος Μήλας, Θανάσης και Κώστας Τριανταφυλλίδης, Τάσος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Σοφοκλής Μπίτας, Σάκης Γεωργόπουλος, Θόδωρος Τσίρος και ο πρώην πρόεδρος Βαγγέλης Παπαδόπουλος και από τον Απόλλωνα οι Γιάννης Κόντης, Θόδωρος Θανασούλιας, Κώστας Τσανταρλιώτης, κ.ά.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Γιάνγκ 16 (2), Κακλαμανάκης 16, Κουλμπόκα 13 (2), Μουράτος 8, Χέλεμς 13 (1), Τσαϊρέλης 10, Γκίκας 2, Τανούλης 2 (αποχώρησε με μικρό τραυματισμό στη β΄ περίοδο), Κάουαν 4.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλχούν 14 (2), Καράμπελας 12, Τζόουνς 13 (3), Σιλλά 10, Μαστρογιαννόπουλος 4 (1), Γκρίφιν 7 (1), Μπόγρης 2, Ντέιβις 9 (1).

Ροή ειδήσεων

Advertisement