Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεγάλη πυρκαγιά στην Αφροξυλιά Ναυπακτίας- Μάχη με τις φλόγες απο τα εναέρια μέσα ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Νεότερη ενημέρωση:

Καλύτερη είναι η εικόνα στην μεγάλη πυρκαγιά της Αφροξυλιάς με τις πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές να συνεχίζουν την δύσκολα προσπάθεια η πυρκαγιά να τεθεί υπο έλεγχο. Όπως θα δείτε στις εικόνες του Nafpaktianews.gr οι ρίψεις των εναέριων μέσων συνεχίζονται με την συμμετοχή έξι αεροσκαφών και ενός ελικοπτέρου.
Στο σημείο βρίσκονται επίσης 25 πυροσβεστικά οχήματα και 86 άνδρες, πεζοπόρο τμήμα , ο περιφερειάρχης της Π.Υ. κ. Μπόκας , ο αναπληρωτής νομού κ. Πετράκης και ο διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου κ. Χριστοβασίλης επίσης συμμετέχει και η Ελληνοαμερικανική ομάδα έρευνας και διάσωσης .

ΓΓια το συμβάν το Πυροσβεστικό Σώμα αναφέρει τα εξής: Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος, στην πυρκαγιά στην περιοχή Αφροξυλιά του δήμου Ναυπακτίας επιχειρούν 62 #πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, 6 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από μηχανήματα έργου και υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Πρώτη ενημέρωση:
Νέα πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο,  στην Αφροξυλιά πολύ κοντά στο σημείο που είχε  εκδηλωθεί πριν δύο ημέρες. Στο σημείο βρίσκονται δέκα πυροσβεστικά οχήματα και 20 άνδρες, ο περιφερειάρχης της Π.Υ. κ. Μπόκας , ο αναπληρωτής νομού κ. Πετράκης και ο διοικητής της Π.Υ. Ναυπάκτου κ. Χριστοβασίλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr σε λίγη ώρα στη μάχη με τις φλόγες μπαίνουν και εναέρια μέσα.

Σε λίγο περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement