Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ανανέωσε την συμμετοχή της

Published

on

 

Η Θύελλα Γυμναστικός Σύλλογος Αιγίου ανανέωσε τη συμμετοχή της για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στο πρότυπο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΟΠΑΠ «Αθλητικές Ακαδημίες» που έχει καθιερωθεί ως το μαζικότερο και ποιοτικότερο παιδικό αθλητικό πρόγραμμα στην Ελλάδα.

Ο Σύλλογος του Αιγίου είναι μέλος του προγράμματος από την αρχή αυτού έχοντας περάσει επιτυχώς όλες τις σχετικές αξιολογήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς.

Μία από τις βασικότερες παροχές του προγράμματος είναι η ασφαλιστική κάλυψη σε προπονήσεις και αγώνες όλων των παιδιών του Σωματείου που είναι γεννημένα έως και το 2007.

Τα ανωτέρω σε συνδυασμό με τη συμμετοχή μας στο πρότυπο πανελλαδικό πρόγραμμα αθλητικών μονάδων Soccer+ που έχει σαν βασικούς πυλώνες το πρόγραμμα πιστότητας (loyalty program), την παροχή δωρεάν συνδέσεων καρτοκινητής τηλεφωνίας με σημαντικές οικονομίες κλίμακος αλλά και άμεσα οικονομικά οφέλη για γονείς και αθλητές, τις κοινές εμπορικές συμφωνίες των μελών του, την τεχνογνωσία σε προπονητικό αλλά και οργανωτικό επίπεδο και πολλά άλλα, καθιστούν την συμμετοχή στην ακαδημία του Σωματείου μας εξαιρετικά σημαντική και επωφελή για όσους την επιλέξουν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement