Connect with us

Παναχαϊκή

Έβγαλε τ’ απωθημένα της (Ολο το ρεπορτάζ από την έντυπη έκδοση της “Γ”)

Published

on

 

Η Παναχαϊκή ξέσπασε… στον Ατρόμητο Λάππα που τον «διέλυσε» με 7-1 σε φιλική αναμέτρηση 

 

Έβγαλε τ’ απωθημένα της η Παναχαϊκή μετά τη βαριά ήττα με 6-0 από τον Ολυμπιακό καθώς την Κυριακή το απόγευμα συνέτριψε σε φιλικό παιχνίδι στο Λάππα με 7-1 τον τοπικό Ατρόμητο που είναι ο νεοφώτιστος στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος και με αποστολή 16 ποδοσφαιριστών άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 3’ της συνάντησης με τον Π. Καρακλάιτς. Τρία λεπτά αργότερα ο Σίλβα από τα 11 βήματα έγραψε… το 0-2.

Στο 13’ ο Παπαχρονόπουλος απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραίο πλασέ σημείωσε το 3-0 και από κει και πέρα ήρθε η σειρά του Ζυγκερίδη ο οποίος σημείωσε καρέ των γκολ.

Στο 30’ μετά από ωραία προσωπική ενέργεια του Λιμάτσι από τα δεξιά έκανε το γύρισμα στον Π. Καρακλάιτς ο οποίος σούταρε με την μπάλα να κοντράρεται σε αμυντικό του Ατρόμητου και εν συνεχεία ο Ζυγκερίδης έκανε το 4-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Λιμάτσι κάνει νέα ωραία ενέργεια πραγματοποιώντας τη σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι ο Ζυγκερίδης κάνει το 4-0 το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου με την διαιτήτρια Ελένη Αντωνίου να οδηγεί… τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζυγκερίδης με διπλή προσπάθεια κάνει το 5-0 και στο 52’ ο Λιμάτσι βγάζει «μάτι» με τον Ζυγκερίδη που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 6-0.

Στο 54’ ο Ζυγκερίδης σημειώνει καρέ των γκολ μετά από ασίστ του Παπαχρονόπουλου (0-7).

Ο Ατρόμητος Λάππα κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με κοντινή προβολή του Ταπεινού στον 73’ (1-7).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Δ. Ξυνταρόπουλος): Βεντουρής, Διακάτος,  Κατριμπούζας, Πρίντεζης, Ορλόφ, Ν. Φραγκούλιας, Αθανασόπουλος, Λ. Αγγελόπουλος, Γ. Αγγελόπουλος, Δήμας, Ανδρεόπουλος. Έπαιξαν και οι: Παναγόπουλος, Ταπεινός, Μπακάλης, Γκοτσούλιας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Μικές, Αγκαράι (53’ Πατρώνης), Μακρής, Στασινόπουλος, Τοπάλ, Σίλβα, Παπαχρονόπουλος, Κάρλος (53’ Λιοφάγος), Ζυγκερίδης, Λιμάτσι, Π. Καρακλάιτς (53’ Τσιακούμης).

 

 

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΑΘΑΚΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η διοίκηση του Ατρόμητου Λάππα πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης με την Παναχαϊκή τίμησαν για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 τον επικεφαλής Πέτρο Σταθάκη αλλά και τον προπονητή των κοκκινόμαυρων Σούλη Παπαδόπουλο.

Τον Πέτρο Σταθάκη τίμησε ο πρόεδρος Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ενώ τον Σούλη Παπαδόπουλο ο γενικός αρχηγός Λευτέρης Ιωσηφίδης.

 

ΤΙΜΙΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ Κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ

Ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Σωτηρόπουλος μπορεί να μην ανήκει πλέον στο τεχνικό επιτελείο της κοκκινόμαυρης ομάδας ωστόσο η διοίκηση του Ατρόμητου τον βράβευσε ως προπονητή της Μικτής Ομάδας και για τη συμμετοχή του στον τελικό με την Κ14.

Στην φωτό ο Κώστας Σωτηρόπουλος με τον μικρό του γιο Παναγιώτη. Την πλακέτα του παρέδωσε ο αντιδήμαρχος δυτικής Αχαΐας Κώστας Ταπεινός.

 

 

Γ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ούτε στη Σούπερ Λιγκ 1 τέτοια ενημέρωση

Αναμφισβήτητα η Παναχαϊκή όσο αφορά τα social media αλλά και την ενημέρωση στον τύπο είναι πολύ μπροστά ακόμα και από ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1.

Αυτό φυσικά το χρωστάει στον εκπρόσωπο τύπου Γιώργο Σωτηρόπουλο που κάνει στην κυριολεξία παπάδες.

Πέρα από την πλήρη ενημέρωση που παρέχει σε όλα τα θέματα της Παναχαϊκής ακόμα και στο αγωνιστικό κομμάτι, μέχρι και το φιλικό παιχνίδι της κοκκινόμαυρης με τον Ατρόμητο Λάππα μετέφερε μέσω της σελίδας στο Facebook λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση.

Του Σωτηρόπουλου του αρέσει να δουλεύει αλλά να δουλεύει επαγγελματικά και με σωστό τρόπο.

Με λίγα λόγια η Παναχαϊκή πρέπει να αισθάνεται τυχερή που τον έχει όπως και οι φίλαθλοι αλλά και οι δημοσιογράφοι που κάνουν το εν λόγω ρεπορτάζ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement