Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Eπέμβαση καταρράκτη σε άστεγο – Ευχαριστήριο Τουλγαρίδη σε Καρβέλη και γιατρούς

Published

on

To κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε το υγειονομικό δυναμικό της περιοχής μας απέναντι σε έναν ωφελούμενο της Δομής Αστέγων του Δήμου Πατρέων.

Ο συμπολίτης μας έπασχε από καταρράκτη και αμέσως μετά από αίτημα του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη δρομολογήθηκε η χειρουργική αποκατάσταση του προβλήματος από το Οφθαλμολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Θεόδωρος Τουλγαρίδης απέστειλε επιστολή στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη αναφέροντας τα εξής: «Με την άμεση δική σας κινητοποίηση όσο και τη θετική ανταπόκρισή του συντονιστή διευθυντή του Οφθαλμολογικού Τμήματος του ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» Γεώργιου Βασιλόπουλου και τον διευθυντή Κωνσταντίνο Νούλα, που επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ασθενή».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη, έγινε το πρώτο χειρουργείο από τον κ. Νούλα και ο ασθενής άρχισε να αποκτά την όρασή του και το προσεχές διάστημα θα γίνει επέμβαση και στο άλλο μάτι.

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης και της φροντίδας προς τον συνάνθρωπό μας που δεν είχε δυνατότητα πρόσβασης στο ΕΣΥ μεριμνήσαμε προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα υγείας του, όπως είχαμε καθήκον» δήλωσε στην «Γ» ο κ. Καρβέλης.

Τέλος, ο κ. Τουλγαρίδης σε επιστολή του ευχαριστεί θερμά τον κ. Καρβέλη και τους δύο γιατρούς για την άμεση ανταπόκρισή τους προκειμένου να χειρουργηθεί ο ωφελούμενος της δομής αστέγων, ο οποίος είναι ακρωτηριασμένος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement