Connect with us

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Η γυναίκα που μαχαίρωσε την 27χρονη λέει μέσα από τη φυλακή «είχε σχέση με τον άντρα μου»

Published

on

Μέσα από τη φυλακή που βρίσκεται, η 25χρονη που μαχαίρωσε την 27χρονη Ιωάννα ξέσπασε κατά της γυναίκας η οποία, όπως υποστηρίζει διατηρεί ερωτική σχέση με τον σύζυγό της.

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε η νεαρή κοπέλα στο T-live του Alpha, η κατηγορούμενη η οποία έχει προφυλακιστεί, ξέσπασε μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή.

Η 25χρονη γυναίκα που έριξε τις μαχαιριές στην Ιωάννα τραυματίζοντάς τη σοβαρά, ήρθε σε επικοινωνία με την εκπομπή και ανέφερε: «Έχει σχέση με τον άντρα μου εδώ και 8 χρόνια, έκανα υπομονή για τα παιδιά μου. Της επιτέθηκα επειδή δεν μου είπε που είναι τα παιδιά μου κι εγώ μετά δεν… δεν ήξερα τι έκανα. Δεν ήθελα να την σκοτώσω».

Στη συνέχεια η ίδια επέμεινε πως η Ιωάννα διατηρεί τα τελευταία 8 χρόνια σχέση με τον άντρα της, ο οποίος μάλιστα την έδιωξε από το σπίτι, κρατώντας τη μακριά από τα παιδιά τους.

«Την είχα προειδοποιήσει τα τελευταία 8 χρόνια και όχι μια και δύο φορές. αλλά δεν καταλάβαινε, την έβλεπα όλο μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, με τον άντρα μου στο κρεβάτι μου. Είχα φύγει από το σπίτι γιατί με έδιωξε ο άντρας μου χωρίς να μου δώσει τα παιδιά. Αυτή ήξερε που ήταν τα παιδιά μου κι εγώ της είπα: “Ιωάννα πες που είναι τα παιδιά”, κι αυτή δεν μου είπε. Ήξερε που είναι τα παιδιά μου», είπε η 25χρονη.

Από την πλευρά της, η Ιωάννα δήλωσε από την πρώτη στιγμή, πως ναι μεν γνώριζε τον συγκεκριμένο άντρα, ωστόσο οι σχέσεις τους ήταν και παραμένουν φιλικές.

Ιωάννα: «Με μαχαίρωσε θεωρώντας ότι είχα σχέση με τον άντρα της»

Στο πλατό της εκπομπής T-live βρέθηκε η 27χρονη Ιωάννα, χθες Τρίτη (13/09) και αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε στη μέση του δρόμου. «Βγήκα από το σπίτι μου για να πάω για καφέ στο σπίτι της αδερφής μου και αυτή η γυναίκα είχε κρυφτεί, δεν είχαμε κάποιο ραντεβού γιατί αν ήταν έτσι θα είχα πάρει κι εγώ τα μέτρα μου για να ξέρω τις θα κάνω», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για την στιγμή που δέχτηκε τις μαχαιριές: «Μου είπε ότι ήθελε μόνο να μου μιλήσει και πως δεν ήθελε να μου κάνει τίποτα. Μετά όμως άρχισε να τρέχει κατά πάνω μου, εμένα κάτι δεν μου άρεσε και έτρεξα κι εγώ. Με το που φτάνω έξω από την πόρτα της αδερφή μου, βγάζει το μαχαίρι και με καρφώνει με δύο μαχαιριές στην κοιλιά και μία στον ώμο».

«Με μαχαίρωσε θεωρώντας ότι είχα σχέση με τον άντρα της» είπε χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement