Connect with us

Lifestyle

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε τον πατέρα του παιδιού της

Published

on

Πανευτυχής είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Το μοντέλο είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει κοριτσάκι. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολύ συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Ωστόσο, συνεχίζει να κρατά κρυφό τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

Παρότι είναι μαζί έναν χρόνο, διατηρεί την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγει να μιλά για εκείνον.

Πριν λίγες ώρες όμως, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί. Φυσικά, το πρόσωπό του το έχει κρύψει.

Επίσης, πόσταρε και την φουσκωμένη της κοιλίτσα γράφοντας: «Όταν έχεις κορίτσι η κοιλιά γίνεται στρογγυλή».

Δείτε τις αναρτήσεις της

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Πρόσφατα η Τζούλια Αλεξανδράτου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και αποκάλυψε ότι έπεσε η πίεση της και λιποθύμησε.

Επίσης, όπως σημείωσε παρά το γεγονός ότι όλοι της λένε πως κατά την εγκυμοσύνη θα θέλει να φάει πολύ, εκείνη το έχει ρίξει στα μπισκότα και στα κρακεράκια.

«Με τις λιποθυμίες τι γίνεται; Σήμερα έπεσε η πίεσή μου στο 4 και λιποθύμησα. Μαύρισαν όλα. Εν τω μεταξύ μου αρέσει που λένε θα τρως σαν βόδι στην εγκυμοσύνη και τρώω μόνο μ@λ@κίες κράκερς και μπισκότα του κ@ου η κατάσταση είναι τραγική», έγραψε στο story της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, είπε για το παιδί που περιμένει: «Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του. Αν και σαν άνθρωπος είμαι πολύ σκληρή, αυστηρή και ψυχρή θα έλεγα… Ούτε θα γίνω χαζομαμά όπως πολλές. Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το “μητρικό ένστικτο”, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία».

IN.GR

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement