Connect with us

Παναχαϊκή

Στην τελική ευθεία οι κοκκινόμαυροι

Published

on

 

Η Παναχαϊκή μπαίνει σε αγωνιστική προετοιμασία ενόψει του επίσημου αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Βύρωνα Καβάλας

Τα ψέματα τελείωσαν για τους κοκκινόμαυρους καθώς αυτή την εβδομάδα μπαίνουν σε αγωνιστικό πρόγραμμα ενόψει του επίσημου αγώνα με τον Βύρωνα Καβάλας.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου δυστυχώς δεν έχει πείσει κάτι που έχει φέρει απογοήτευση στους φιλάθλους της Παναχαϊκής. Αυτό πρέπει οι ίδιοι να το αλλάξουν και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι να φέρουν τη νίκη-πρόκριση.

Ήδη η διοίκηση έκανε μια ακόμα μεταγραφή, αυτή του ακραίου επιθετικού Χρήστου Μαραθωνίτη από τον Παναθηναϊκό Β’ και αναμένεται να γίνει και άλλη ενίσχυση.

Ένας παίκτης που θα προσφέρει τα μέγιστα στο συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου καθώς έχει αρκετές συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ενώ είναι γνώστης και της Super League 2.

Σίγουρα θα υπάρξει και άλλη προσθήκη καθώς μέχρι στιγμής αρκετοί είναι οι παίκτες που δεν έχουν πείσει τον έμπειρο τεχνικό ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στο νέο πρωτάθλημα.

Το θετικό είναι ότι υπάρχει χρόνος να βελτιωθούν τα πράγματα αφού δεν φαίνεται να ξεκινάει έγκαιρα το πρωτάθλημα της Super League 2. Η σέντρα στην Super League 2 είναι ορισμένη για 15-16 Οκτωβρίου ωστόσο αυτό δεν φαίνεται εφικτό να γίνει. Οπότε πρέπει άμεσα να διορθωθούν αρκετά πράγματα γιατί σε διαφορετική περίπτωση κάποιος θα αποχωρήσει…

Αν οι κοκκινόμαυροι δεν καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βύρωνα Καβάλας τότε σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις και μάλιστα πολύ σημαντικές.

Το Σάββατο στο γήπεδο της Αγυιάς οι κοκκινόμαυροι έκαναν ένα οικογενειακό διπλό ενώ χθες είχαν ρεπό για να ριχτούν στη μάχη της προετοιμασίας σήμερα ενόψει Κυπέλλου.

Να θυμίσουμε ότι η Παναχαϊκή ξεκινάει από τη β’ φάση του Κυπέλλου και αν νικήσει τον Βύρωνα (νοκ-άουτ η αναμέτρηση) θα περάσει εν συνεχεία στην πέμπτη φάση του θεσμού, όπου εκεί θα μπουν στην κληρωτίδα και οι ομάδες της Super League 1 πλην των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Άρη.

Ο αγώνας με τον Βύρωνα Καβάλας έχει οριστεί για την Κυριακή (2/10) στις 4 μ.μ. εκτός έδρας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement