Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στις 11:30 π.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου το στερνό αντίο στον Δημήτρη Αλεξίου

Published

on

Το «τελευταίο αντίο» στον 69χρονο επιχειρηματία και ενεργό πολίτη της Πάτρας, τον Δημήτρη Αλεξίου, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος προχθές το πρωί στην εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11:30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών όπου θα τον αποχαιρετίσουν οι δικοί του άνθρωποι και όλοι όσοι τιμούσαν την προσωπικότητα και τους αγώνες του.
Η Πάτρα και ιδίως ο τόπος του η Παραλία παραμένουν συγκλονισμένοι από τον αναπάντεχο χαμό του 69χρονου επιχειρηματία, ο οποίος ξεχώριζε για την μαχητικότητα, την κοινωνικότητα και την κοινωνική του προσφορά.
Η απώλειά του βαριά για την οικογένειά του, την σύζυγό του Πέπη, τα τρία τους παιδιά, τη Δήμητρα και τον σύζυγό της Νίκο Δεμπελη, τον Σταμάτη και τη σύζυγό του Βαλέσκα, τον Θράσο και τη σύζυγό του Βανέσσα, τα τρία του εγγόνια Ελένη, Χρήστο και Δημήτρη, τα εγγόνια του, τα αδέλφια του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν το στήριγμά του.
Ο γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας, προχθές το πρωί, κατευθυνόταν στην Αθήνα για ένα επαγγελματικό ταξίδι, που έμελλε να ήταν το τελευταίο για εκείνον καθώς έπεσε θύμα του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος στο ύψος της Αρχαΐας Κορίνθου, στο 89ο χλμ., όταν ένα ταξί βρισκόταν στην ΛΕΑ καθώς είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Δύο οχήματα που ακολουθούσαν συγκρούστηκαν κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία της περιοχής με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο οδηγοί. Ο Δημήτρης Αλεξίου αν και φορούσε ζώνη ασφαλείας και άνοιξε ο αερόσακος του οχήματος έμελλε να υποστεί κακώσεις στον θώρακα και στον αυχένα και να κοπεί ακαριαία το νήμα της ζωής του.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την αδόκητη απώλεια του Δημήτρη Αλεξίου.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, ο πρόεδρος Χαράλαμπος Μπονάνος – Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις», «ο Δημήτρης Αλεξίου διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, ως εκπρόσωπος του πρώην Δήμου Παραλίας επί σειρά ετών. Ταυτισμένος με το όραμα του Κέντρου για μια κοινωνία μακριά από κάθε μορφής εξάρτηση που προάγει την ποιότητα ζωής των πολιτών, υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνέπεια, μαχητικότητα και συνεργατική διάθεση το Κέντρο Πρόληψης. Συνέβαλε καθοριστικά στην ευαισθητοποίηση – ενεργοποίηση και εθελοντική δραστηριοποίηση των συμπολιτών του δημιουργώντας συνθήκες βιωσιμότητας της πρόληψης στο τόπο του. Στόχοι που μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να υπηρετούν με αγάπη και συνέπεια μέλη της οικογένειάς του. Η ανάμνησή του θα παραμένει ζωντανή στην καρδιά και στην σκέψη μας. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στα αγαπητά μέλη της οικογένειάς του».

Ροή ειδήσεων

Advertisement