Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο πάει… TEDx

Published

on

Το TEDxPatras, συνεργαζόμενο με το Πανεπιστήμιο Πατρών, επιστρέφει για 6η χρονιά αύριο Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και προσκαλεί τους επισκέπτες να λάβουν μέρος σε ένα μαγικό ταξίδι εξερεύνησης και ανακάλυψης της γνώσης με Κεντρικό θέμα: “Metamorphosis”

«Σε έναν κόσμο που διαρκώς κινείται και αλλάζει η έννοια της ‘μεταμόρφωσης’ ενσαρκώνει τις διαφοροποιήσεις, τις μεταβάσεις και τις προκλήσεις, που επηρεάζουν τον σημερινό κόσμο.

Η μεταμόρφωση μας γεμίζει ελπίδα. Εμπνέει για νέα κίνητρα ανακάλυψης και γνώσης. Προσφέρει άπειρες δυνατότητες και νέες προοπτικές» επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση της ομάδας του TEDxPatras.

ΝΟVA: Επενδυτικό της πλάνο 2 δισ. ευρώ

Η Nova μέλος της United Group, έδωσε ισχυρό παρών στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας Beyond 4.0 – «Get Future Ready», που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το κοινό ενημερώθηκε σχετικά με το πενταετές επενδυτικό πλάνο 2 δισ. Ευρώ της Nova, που αφορά μεταξύ άλλων και την ανάπτυξη υπερσύγχρονου δικτύου οπτικών ινών 10 Gigabit έως το 2027, για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για γρήγορες ταχύτητες. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν τα καινοτόμα προϊόντα και έργα Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ICT) , που η εταιρεία υλοποιεί και τα οποία θα συμβάλλουν στο ψηφιακό άλμα της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο, η συμβολή της εταιρείας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας, παρουσιάστηκε από τα  στελέχη της.

H Nova εισήγαγε πρώτη το internet, την κινητή τηλεφωνία και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα και δίνει το παρών στην μετάβαση της Ελλάδας στη νέα ψηφιακή εποχή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement