Connect with us

Αθλητισμός

ΚΑΕ Απόλλων Πατρών: Βραβεύθηκε ο αείμνηστος Κ.Θ. Καλλέργης

Published

on

Ξεχωριστή ήταν η βραδιά της 10ης Οκτωβρίου 2022 για την οικογένεια του αείμνηστου Κωνσταντίνου Θ. Καλλέργη, καθώς ο αθλητικός σύλλογος Απόλλων Πατρών και η ΚΑΕ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, -κατόπιν απόφασης του Δ.Σ.- τον βράβευσαν δια του Βασίλη Γιαννόπουλου για την προσφορά του στον αθλητισμό την οποία πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Αλέξανδρος, έχοντας στο πλευρό του τα δυο του παιδιά, Άρτεμις και Κωνσταντίνο.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο Κ. Θ. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Θ. Καλλέργης ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους μηχανημάτων στην Ευρώπη με πολύ μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα στα τέλη της δεκαετίας του ΄70 και συνετέλεσε σημαντικά στην ανάπτυξη του τόπου μας καθώς προμήθευσε από τα καλύτερα και πλέον αξιόπιστα κατασκευαστικά μηχανήματα, τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες της χώρας.

Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Θ. Καλλέργης ήταν πάντα κοντά στον αθλητισμό της Αχαΐας λόγω της μεγάλης του αγάπης για την τοπική κοινωνία και έχοντας συμβάλλει στην κατασκευή αθλητικών κέντρων μεταξύ των οποίων το γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα, συνετέλεσε στην θεμελίωση και ανέγερση του γηπέδου, προσφέροντας ένα πολύ μεγάλο όγκο σκυροδέματος, απαραίτητο για την κατασκευή και αποπεράτωση του μεγάλου αυτού έργου του γηπέδου του Απόλλωνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement