Connect with us

Παναχαϊκή

Όλα καλά με Νιλτίνιο

Published

on

 

Αύριο η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Λακκόπετρας

 

Κανένα κίνδυνο δεν διατρέχει ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Σοάρες Νιλτίνιο ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στο φιλικό του Σαββάτου με τον Άρη Πατρών.

Ο έμπειρος κοκκινόμαυρος επισκέφθηκε τον γιατρό για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις οι οποίες ευτυχώς δεν έδειξαν να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής να ξεφυσάνε με ανακούφιση. Ο Νιλτίνιο έχει μια κάκωση στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού και οι οδηγίες είναι να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις ημέρες. Φυσικά θα ακολουθήσει και μια σειρά από θεραπείες και αναμένεται να είναι πανέτοιμος για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Νιλτίνιο με την είσοδό του στους κοκκινόμαυρους έχει δείξει ότι έχει πολλή όρεξη και βρήκε άμεσα τα πατήματά του.

Ο Ζυγκερίδης υπέστη υποτροπή στη θλάση που ήδη είχε ενώ και ο Στασινόπουλος θα μείνει εκτός δράσης για τρεις ημέρες.

Ο Κάρλος έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα και από την Τετάρτη θα ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΥΙΑ

Η σημερινή προπόνηση της Παναχαϊκής πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αγυιάς μετά από 40 περίπου ημέρες. Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άριστη κατάσταση και οι κοκκινόμαυροι σήμερα το μεσημέρι πραγματοποίησαν εκεί την προπόνηση για να πατηθεί ο φυσικός χλοοτάπητας.

Αύριο το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου θα προπονηθεί στο γήπεδο της Λακκόπετρας καθώς χρειάζεται μια με δύο ημέρες ακόμα το χορτάρι στην Αγυιά για να πατηθεί πλήρως.

Η διοίκηση της ομάδας παράλληλα ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Λακκόπετρας που παραχώρησαν το γήπεδο για να πραγματοποιηθεί η σημερινή πρωινή προπόνηση.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΖΟΥΚΑ

Αυτές τις ημέρες αναμένεται να αποφασίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος για τον Αμερικανό Ζούκα ο οποίος όπως ανέφερε η «Γ» πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Πατρών.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Λίγες ημέρες έμειναν για τη σέντρα της Super League 2 και τα παιχνίδια θα μεταδίδονται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Οι αγώνες της Παναχαϊκής όπως και των υπόλοιπων συλλόγων θα προβάλλονται από την κρατική τηλεόραση. Τώρα όσες αναμετρήσεις δεν θα είναι στο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα μεταδίδονται όπως γίνεται πάντα με live streaming.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement