Connect with us

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο πλαστικό χειρουργό

Published

on

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε πλαστικός χειρούργος, μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διατηρεί το ιατρείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας (31/10).

Συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν τον πλαστικό χειρούργο και άρχισαν να τον χτυπούν, με κλωτσιές και μπουνιές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Grtimes.gr.

«Τον έριξαν κάτω, του έσκισαν το δεξί φρύδι και μόλις είδαν ότι μαζεύεται κόσμος, εξαφανίστηκαν», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Όταν ο γιατρός βγήκε από το εσωτερικό της πολυκατοικίας, του επιτέθηκαν ενώ δεν δίστασαν να τον ρίξουν στο έδαφος και να τον γρονθοκοπήσουν, τραυματίζοντας τον σε όλο του το σώμα.

«Δύο άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα τον περίμεναν από κάτω, και μόλις κατέβηκε ξεκίνησαν να τον χτυπούν. Τον έριξαν κάτω, και μόλις είδαν ότι μαζεύεται κόσμος εξαφανίστηκαν. Από ό,τι είδα, τον χτύπησαν στο πρόσωπο» δήλωσε στο GRTimes αυτόπτης μάρτυρας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες στον γιατρό και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό, ενώ εξετάζεται το κίνητρο των δραστών της επίθεσης σε βάρος του πλαστικού χειρούργου, οι οποίοι και αναζητούνται.

Grtimes.gr.

Ροή ειδήσεων

Advertisement