Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Αναχωρεί για τα Χανιά-Η αποστολή για τον αγώνα

Published

on

Για τα Χανιά αναχωρεί η Παναχαϊκή η οποία αύριο Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 φιλοξενείται στα Περιβόλια από τα Χανιά (15:00) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο προπονητής της κοκκινόμαυρης ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος, επέλεξε να πάρει μαζί του στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές κι από αυτούς θα βγουν οι «11» που θα πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να τεθούν αντιμέτωποι με τα Χανιά. Εκτός έμειναν οι Π. Καράκλαιτς και Ζυγκιρίδης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρει: «Την προετοιμασία της για το ματς με τα Χανιά (06/11, 15:00) ολοκλήρωσε η ομάδα μας, με πρωινή προπόνηση (05/11) ενόψει της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2. Το πρόγραμμα της προπόνηση περιελάμβανε τακτική και στατικές φάσεις.

Στην 22μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Θεοδωράκης Χ., Κολοβούρης, Liporace, Ρουγκάλας, Στεργίδης, Λιοφάγος, Τοπάλ, Τσακμάκης, Larrea, Λινάρδος, Τσιάρας, Karaklajic Ν., Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Silva, Carlos Daniel, Αλεξόπουλος, Niltinhio, Κέρη, Τριμμάτης, Μυτίδης, Μαραθωνίτης».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement