Connect with us

Παναχαϊκή

Άξιζε τη νίκη, πήρε βαθμό – Η Κ19 της Παναχαϊκής 2-2 στα Χανιά

Published

on

 

 Ιδανικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα της Κ19 της Παναχαϊκής στο νέο πρωτάθλημα της Super League καθώς στην πρεμιέρα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Κρήτη απέναντι στα Χανιά. Φυσικά τα παλικάρια του Χάρη Ράντου θα μπορούσαν πολύ εύκολα να είχαν πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς ήταν ανώτερα από τον αντίπαλό τους ενώ προηγήθηκαν και τις δύο φορές στο σκορ.  

Το συγκρότημα του Χάρη Ράντου από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης έδειξε τα «δόντια» του και στο 4’ ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η Παναχαϊκή κέρδισε πέναλτι όταν ο Μπραουδάκης ανέτρεψε τον Παπαηλιού. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Αθανασόπουλος ο οποίος ήταν εύστοχος και έδωσε το προβάδισμα στους κοκκινόμαυρους (0-1).

Με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισαν τα Χανιά στο 17’ όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Σταυρόπουλου με τον ρέφερι να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκολόσης ο οποίος έφερε το παιχνίδια στα ίσια (1-1).

Η Παναχαϊκή δεν το έβαλε κάτω και είχε άμεση απάντηση στον 36’ της συνάντησης με τον Κουραχάνη να τροφοδοτεί τον Ντούνη και αυτός με ωραίο γυριστό σουτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα (1-2).

Στην επανάληψη τα Χανιά έφεραν εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Κουκουράκης μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Ανδριακόπουλο κάνοντας το 2-2.

Η Παναχαϊκή πίεσε αρκετά για να βάλει και τρίτο γκολ αρχικά στο 68’ με τον Κωστέλο που δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, δύο λεπτά αργότερα ο Ντούνης από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Τα Χανιά ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπραουδάκη στο 89’ για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του (Παπαηλίου).

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό των “μικρών” ήταν και οι φίλοι της Παναχαϊκής που έχουν ταξιδέψει στο νησί της Κρήτης

ΧΑΝΙΑ (Β. Παπαδάκης): Δεσποτόπουλος, Μάγγος, Νίκας, Γκολόση, Κουκουράκης Μ., Χαλίλι (72’ Εξαρχος), Μπραουδάκης, Μπαλλίου (88’ Φραγκούλης), Κουκουράκης Λ., Καπαράκης (81’ Κρομμυδάκης), Τσούτσης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χ. Ράντος): Ανδριακόπουλος, Νικολόπουλος (64’ Βατής), Σταυρόπουλος, Τασσόπουλος, Γερολυμάτος, Κουραχάνης (64’ Κωστέλος), Κατσαΐτης, Αθανασόπουλος, Παπαηλίου (90+2’ Σταθόπουλος), Ντούνης (83’ Μουρτζόπουλος).

*ΦΩΤΟ απο το athlitiko.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement