Connect with us

Ελλάδα

Λήξη συναγερμού στο θρίλερ με τις δύο πτήσεις της Emirates στο «Βενιζέλος» – Δεν βρέθηκε κανένας ύποπτος

Published

on

Τελευταία ενημέρωση: Λήξη συναγερμού – Δεν βρέθηκε ύποπτος στις δύο πτήσεις της Emirates καθώς μετά τους ελέγχους που διενήργησαν οι Αρχές, δεν βρέθηκε κάποιος ύποπτος επιβάτης.

Θρίλερ με δύο πτήσεις της Emirates από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, με προορισμό το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη.

Μετά από πληροφορίες της CIA, ότι σε πτήση της εταιρείας από την Αθήνα επέβαινε ύποπτος Άραβας επιβάτης, η μία καθηλώθηκε στο αεροδρόμιο πριν απογειωθεί και η δεύτερη επιστρέφει προκειμένου να προσγειωθεί στην Αθήνα.

Μάλιστα «σηκώθηκαν» να το συνοδεύσουν μαχητικά και λίγο μετά τις 22:00 προσγειώθηκε και έχουν ήδη αρχίσει οι έρευνες από κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής, της Ασφάλειας και ειδικούς σκύλους.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αεροπειρατεία στην Ελλάδα – Πώς άλλαξαν από τότε τα μέτρα ασφαλείας

Όπως προαναφέρθηκε η πρώτη πτήση, η ΕΚ210 με προορισμό το Ντουμπάι, δεν πρόλαβε να απογειωθεί και ενώ το Boeing 777 βρισκόταν σε διαδικασία τροχοδρόμησης πήρε εντολή να επιστρέψει.

Δύο μαχητικά συνόδευσαν το αεροσκάφος
Η δεύτερη, η ΕΚ 209 με προορισμό τη Νέα Υόρκη, είχε ήδη απογειωθεί και βρισκόταν πάνω από την Ιταλία, όταν ο πιλότος ειδοποιήθηκε να προσγειωθεί άμεσα.

Ωστόσο, ούτε η Γαλλία, ούτε η Ιταλία δέχτηκαν να προσγειωθεί το αεροσκάφος σε κάποιο από τα αεροδρόμιά τους και έτσι αυτό επιστρέφει στην Αθήνα.

Αθήνα: Θρίλερ με δύο πτήσεις της Emirates στο «Βενιζέλος» – Η CIA ενημέρωσε για ύποπτο Άραβα

Ροή ειδήσεων

Advertisement