Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Μ. Λαζαρίδης: Το “ευχαριστώ” στον κόσμο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Μιχάλη Λαζαρίδη, να μιλά για πρώτη φορά για διαιτητικά λάθη που ευτυχώς δεν στοίχισαν στην ομάδα του. Επίσης μίλησε και για το πρωτάθλημα των Νέων γυναικών όπου η ομάδα του στοχεύει ψηλά.

Συγκεκριμένα ο προπονητής των «δελφινιών» δήλωσε τα εξής: “Συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, γιατί παρά την πίεση που υπήρχε για το θετικό αποτέλεσμα, παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένες και σοβαρές. Είχαμε πολλή διάθεση και μαχητικότητα και προηγούμασταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν, μάλιστα, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση σε κάποια καίρια σημεία της αναμέτρησης, η τελική διαφορά θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερη. Ξεφύγαμε με 2-3 γκολ σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης και στο τέλος προηγηθήκαμε ακόμη και με 4 τέρματα διαφορά. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι είχαμε και κάποια κενά διαστήματα στην απόδοσή μας και ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο τέλος στο γκολ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, όμως στα τελευταία λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας από κάποια – κατά την προσωπική μου γνώμη – όχι και τόσο σωστά σφυρίγματα, όμως τέλος καλό όλα καλά”.

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: “Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε για μια ακόμη φορά, αλλά και τη διοίκηση της ΝΕΠ που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. Τώρα θα ξεκουραστούμε και από την ερχόμενη εβδομάδα θα δουλέψουμε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Νέων Γυναικών, στο οποίο, δεν το κρύβουμε, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Κατόπιν, θα προετοιμαστούμε και για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό, στο οποίο θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement