Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΕΥΡΩΠΗ: Να αρχίσουν με το δεξί

Published

on

 

Μέσα παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, έξω ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε Europa και Conference League αντίστοιχα

Μετά τους αγώνες της μεγαλύτερης διοργάνωσης, αυτής του Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν το Europa League, αλλά και το Europa Conference League με την εκπροσώπηση των ελληνικών συλλόγων.

Στα γήπεδά τους θα εκκινήσουν στους ομίλους της 1ης αγωνιστικής του Europa League Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00) τη Φράιμπουργκ, οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ (19:45) τη Βιγιαρεάλ ενώ η ΑΕΚ θα κάνει ποδαρικό στη διοργάνωση αντιμετωπίζοντας (22:00) στην Αγγλία την Μπράιτον. Αντίθετα, ο «δικέφαλος» του Βορρά από την πρωτεύουσα της Φινλανδίας (19:45) θα ξεκινήσει το ταξίδι του, φιλοξενούμενος από την Ελσίνκι.

ΒΑΘΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΧΩΡΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ

Αμφότερες επιθυμούν να αρχίσουν στη διοργάνωση με το δεξί, προκειμένου να πάρουν βαθμούς και να ανεβάσουν τη χώρα σε ψηλότερες θέσεις στον πίνακα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

ΟΙ ΡΕΦΕΡΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ωστόσο, η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές και τον αγώνα Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ θα τον διευθύνει ο Ολλανδός Άλαρντ Λίντχαουτ με βοηθούς τους Ρότζιερ Χόνιγκ και Πάτρικ Ίνια. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Άλεξ Μπος. Στο VAR θα βρίσκονται οι Κλάι Ρούπερτι και Έργουιν Μπλανκ. Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ η διαιτητική τετράδα θα είναι από την Αγγλία. Συγκεκριμένα, διαιτητής θα είναι ο Γκρεγκ Πόουσον με βοηθούς τους Σιμόν Μπένετ και Λι Μπετς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τζον Μπρουκ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Ντάρεν Ίνγκλαντ και ο Πίτερ Μπανκς. Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπράιτον διαιτητής θα είναι ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ και βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ και Στεν Κλάασεν. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιόνας Γιαάνοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, με βοηθό τον Ολλανδό Πολ φαν Μπέκελ. Τέλος τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι θα τον διευθύνει ο Ρουμάνος Μάριαν Αλεξάντρου Μπάρντου με τους συμπατριώτες του Μιχάι Μαρίτσα και Ίμπε Μπούκσι ως βοηθούς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σεμπαστιάν Κολτέσκου και στο VAR θα βρίσκονται οι Κάταλιν Πόπα και Αντρέι Τσιβουλέτε.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Europa League έχει ως εξής:

1η Αγωνιστική

1ος όμιλος

22:00: Γουέστ Χαμ-Μπάτσκα Τόπολα

22:00: Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ

2oς όμιλος

22:00: Μπράιτον-ΑΕΚ

22:00: Άγιαξ-Μαρσέιγ

6ος όμιλος

19:45: Ρεν-Μακάμπι Χάιφα

19:45: Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ

EUROPA CONFERENCE LEAGUE

1η Αγωνιστική

19:45: Ελσίνκι-ΠΑΟΚ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement