Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Μόνη πρώτη η Θύελλα, ακολουθούν Διαγόρας και Αχαϊκή

Published

on

Πέρασε και το εμπόδιο του Αχαιού Σαραβαλίου η Θύελλα Πατρών καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 και συνεχίζει να διατηρεί το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα του Α’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας με την ολοκλήρωση και της 4ης αγωνιστικής.

Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Κωνσταντινίδης (2’) και Κουτσαντώνης (72’) ενώ είχε ισοφαρίσει προς στιγμήν με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Νίκος Γραματικόπουλος στο 27’.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε και ο Διαγόρας Βραχνεΐκων με 1-0 στο Λιμνοχώρι επί της ομώνυμης ομάδας πηγαίνοντας τους 10 βαθμούς. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε στο 56’ ο Θωμάς.

Σπουδαίο «διπλό» απέσπασε και η Αχαϊκή που «καθάρισε» με το ευρύ 3-0 την Δόξα Παραλίας. Τα τέρματα των κιτρινόμαυρων σημείωσαν οι Φωτόπουλος (75′, 90′), Σέρμπος (77′) ενώ οι γηπεδούχοι στο 58′ έχασαν πέναλτι με τον Στάμο.

Σημαντικό τρίποντο πήρε και ο Πανμοβριακός στο ντέρμπι της Δυτικής Αχαΐας καθώς επικράτησε με 2-0 της Δόξας Νιφορεΐκων με τέρματα που σημείωσαν οι Βαλογιάννης (43’) και Κριμπάς (84’).

O Αστέρας Τσουκαλεΐκων σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Δία με τέρματα των Χουσελά (23’) και Τζάφα (90’). Τέλος την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέσπασε ο Αστέρας Μιντιλογλίου ο οποίος επικράτησε με 3-2 του Ίκαρου Λακκόπετρας. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Παπαγιαννόπουλος (πεν. 45΄), Φωτόπουλος (65’) και Μπαλασόπουλος (75’). Για τον Ίκαρο δύο τέρματα πέτυχε ο Ντάζος (80’, 90’).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αχαιός – Θύελλα Π………… 1-2

Λιμνοχώρι – Διαγόρας……..0-1

Αστέρας Μ – Ικαρος Λακκ..3-2

Πανμοβριακός – Δόξα Νιφ..2-0

Δόξα Παρ. – Αχαϊκή…………0-3

Αστέρας Τσουκ. – Δίας…….2-0

Ρεπό ο Ατρόμητος Λ.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θύελλα Π. – Διαγόρας

Ικαρος Λακκ. – Αχαιός

Δόξα Νιφ. – Λιμνοχώρι

Ατρόμητος Λ. – Αστέρας Μιντ.

Αχαϊκή – Πανμοβριακός

Αστέρας Τσουκ. – Δόξα Παρ.

Ρεπό ο Δίας

Ροή ειδήσεων

Advertisement