Connect with us

Αθλητισμός

LIVE: Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης 0-0 (τελικό)

Published

on

Δείτε LIVE μέσω του gnomip.gr την εξέλιξη αγώνα, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον  Απόλλωνα Σμύρνης από το γήπεδο της Αγυιάς,  για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2 της περιόδου 2022-2023. Στην επιμέλεια της ιστοσελίδας είναι ο Τάσος Αγγελόπουλος και στο γήπεδο βρίσκεται ο Χαράλαμπος Γαλαριώτης.

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Ο αγώνας στο γήπεδο της Αγυιάς ξεκίνησε

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Μόλις έξι λεπτά αγώνα συμπληρώθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς, η Παναχαϊκή έχει την υπεροχή, πιέζει τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά το 0-0 παραμένει.

Σουτ του Κέρι από καλή θέση η μπάλα φεύγει άουτ από την εστία του Κότσαρη.

19΄Κόρνερ του Κέρι προβολή του Τσακμάκη μέσα στην περιοχή, όμως ο Κότσαρης ήταν εκεί και αποσόβησε τον κίνδυνο. Με τον προπονητή Σ. Παπαδόπουλο να φωνάζει στον παίκτη του για τον τρόπο που έβαλε το πόδι του στη φάση, που έχασε η κοκκινόμαυρη ομάδα.

32΄ Άσχημο το μαρκάρισμα του παίκτη του Απόλλωνα Φατιόν επάνω στον Τσιάρα που θα μπορούσε ο διαιτητής Φίτσας να τον έχει αποβάλλει, του χαρίστηκε όμως με κίτρινη κάρτα. Πάντως ο αρχιδιαιτητής Μπένετ, σημείωσε τη φάση στο δικό του μπλοκάκι.

37΄ Σέντρα του Στεργίδη σουτ του Λιποράτσε από καλή θέση η μπάλα πέρασε άουτ.

45΄ Σέντρα του Καρακλάιτς, η κεφαλιά του Τσιάρα, πέρασε άουτ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Επτά λεπτά συμπληρώθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς και το 0-0 παραμένει.

57΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Καρλίτος, έξω ο Κέρι.

58΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Λούσινγκερ, εκτός ο Χαλίμι.

58΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Πατάπης, έξω ο Κοροβέσης.

62΄ Κόρνερ του Καρλίτος ο Λαρρέα πετάχτηκε με το κεφάλι, έδιωξαν οι αμυντικοί του Απόλλωνα Σμύρνης,  νέο κόρνερ ανεκμετάλλευτο.

72΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Λινάρδος, έξω ο Κωνσταντακόπουλος.

80΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ερέρα, εκτός ο Παπαγεωργίου.

81΄Σουτ του Σίγκνεβιτς η μπάλα μπλοκαρίστηκε από τον Θεοδωράκη.

85΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Π. Καρακλάιτς, έξω ο Ν. Καρακλάιτς.

87΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Εσπάνια εκτός ο Σίγκνεβιτς.

90΄ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Ο Λινάρδος, είδε τον Εσπάνια να βγαίνει μόνος απέναντι από τον Θεοδωράκη κι αναγκάστηκε να τον κρατήσει από την φανέλα κι έτσι αποβλήθηκε.

Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων έδειξε ο διαιτητής Φίτσας.

Λήξη αγώνα

Κύριες και κύριοι καλό σας βράδυ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανάρτησε πανό για την εξάλειψη βίας των γυναικών.

Τρεις παίκτες που αγωνίζονται στην ενδεκάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, κατά το παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής. Ο λόγος για τους Τσελεπίδη, Φατιόν και Μωραϊτη, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο Πατάπης. Αντίθετα από την “Ελαφρά Ταξιαρχία” έχει περάσει ο Λαρρέα, που τώρα φορά τη φανέλα της Παναχαϊκής, αντιμετωπίζοντας την πρώην ομάδα του.

Ο σημερινός αγώνας πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2 ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα Σμύρνης, αποκτά μεγαλύτερη αξία-από ότι έχει-καθώς στο γήπεδο βρίσκεται και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ, μαζί του δε βρίσκεται και ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Βασίλης Γκαγκάτσης.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πριν την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα βραβεύσει τους Βασίλη Στραβοπόδη και Κυριάκο Aνδρούτσο για την προσφορά τους στην κοκκινόμαυρη ομάδα.

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Βασίλης Φίτσας του συνδέσμου Λευκάδας/Πρέβεζας  με βοηθούς τους Νίκο Τριαντάφυλλο, Παναγιώτη Σπηλιώτη (Κορινθίας). Τέταρτος διαιτητής είναι ο Γιάννης Ρούτσης επίσης από τον σύνδεσμο Κορινθίας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Λιποράσε, Λαρρέα, Τσακμάκης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος (72΄Λινάρδος), Τσιάρας, Στεργίδης, Κέρι (57΄Καρλίτος), Αλεξόπουλος, Ν. Καρακλάιτς (85΄Π. Καρακλάιτς).

Στον πάγκο βρίσκονται οι Κολοβούρης, Λινάρδος, Ζυγκερίδης, Ρουγκάλας, Τοπάλ. Καρλίτος, Πέραρ Καρακλάιτς, Σίλβα, Μαραθωνίτης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ι. Τάτσης): Κοτσάρης, Ντομίνκγες, Τσελεπίδης, Οντόνε, Παπαγεωργίου (80΄Ερέρα), Φατιόν, Χαλίμι (58΄Λούσινγκερ), Μωραϊτης, Μπράιαν, Σίγκνεβιτς (87΄Εσπάνια), Κοροβέσης (58΄Πατάπης).

Στον πάγκο βρίσκονται οι Σόρτσαν, Εσπάνια, Ερέρα, Λούσιγκερ, Θεοχάρης, Τσαμούρης, Πατάπης, Τάμπας, Κίναλης, Χατζημάρκος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement