Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ακάθεκτοι Κεραυνός, Αρης και Παναιγιάλειος

Published

on

Το απόλυτο νικών σημείωσαν Κεραυνός Αγίου Βασιλείου και Παναιγιάλειος στην εκπνοή των αναμετρήσεων με τον πρώτο να επικρατεί με 2-1 εκτός του Εθνικού και τον δεύτερο εκτός με 1-0 του Αετού/Αστραπής. Τα τέρματα του Κεραυνού σημείωσαν οι Γραμματικόπουλος (46’), Αργυρόπουλος (πεν. 90’) ενώ του Εθνικού ο Αναγνωστόπουλος (33’). Το μοναδικό γκολ του Παναιγιαλείου σημείωσε στο 95’ ο Μ. Σπανός.

Το απόλυτο έχει και ο Άρης Πατρών ο οποίος επικράτησε, στο γήπεδο του Αχιλλέα, του Πανιωνίου με το ευρύ 3-0. Τα τέρματα των ερυθρόλευκων σημείωσαν οι Γράββαλος (20’), Κωστής (30’) και Μεντζελόπουλος ενώ στο 75’ είχε δοκάρι ο Δασουράς.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε και η Αιγείρα/Ακράτα που επικράτησε με το καθαρό 2-0 του Απόλλωνα Εγλυκάδος με γκολ που σημείωσαν οι Μητρόπουλος (πεν. 30’), Καλούδης (35’).

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Αναγέννησης Ψαθοπύργου με τον Ατρόμητο Πατρών με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τέλος η Νίκη Προαστίου σημείωσε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Πάτρας 2005. Τα τέρματα του συγκροτήματος του Νίκου Πατρώνη πέτυχαν οι Σολωμός (50’) και Πατρώνης (55’) ενώ δοκάρι είναι ο Παπαλεξόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αποβλήθηκε για την Πάτρα στο 88’ ο Δημητρέλος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αετός Π. – Παναιγιάλειος…………0-1

Εθνικός Π. – Κεραυνός…………….1-2

Πάτρα 2005 – Νίκη…………………1-2

Απόλλων Εγλ. – Αιγ./Ακράτα…..0-2

Παν./Αχιλλέας – Άρης…………….0-3

Αναγέννηση Ψ. – Ατρόμητος Π..0-0

Ρεπό ο Πήγασος

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναιγιάλειος – Κεραυνός

Νίκη – Αετός Π.

Αιγ./Ακράτα – Εθνικός Π.

Πήγασος – Πάτρα 2005

Άρης – Απόλλων Εγλ.

Αναγέννηση Ψ. – Παν./Αχιλλέας

Ρεπό ο Ατρόμητος Π.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement