Connect with us

Αθλητισμός

«Σφράγισε» το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Published

on

ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΤΑΚΗ ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΝΗ

 

Σε κλίμα συγκίνησης παρουσία συγγενών, φίλων και ανθρώπων του ποδοσφαίρου με τους οποίους είχαν μοιραστεί πολλά στα γήπεδα, γράφτηκε ο επίλογος της επίγειας διαδρομής του Παναγιώτη Γουργουρίνη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χθες στις 3:30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Προαστίου Πατρών.

Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του και να του πουν το «ύστατο χαίρε» αλλά και να συμπαρασταθούν στο πένθος της οικογένειάς του.

Συντετριμμένη η σύζυγός του Ρούλα, τα δύο παιδιά τους, η Μαρία και ο Κωνσταντίνος, τα αδέλφια του, τα εγγόνια του, συγγενείς και φίλοι που τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν τόσο για την επαγγελματική του διαδρομή (διατηρούσε καταστήματα με λευκά είδη στην Πάτρα) όσο και για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Ο Τάκης Γουργουρίνης ήταν άνθρωπος του ποδοσφαίρου και μάλιστα είχε διατελέσει πρόεδρος, αλλά και παίκτης στους Αμπελόκηπους και τη Νίκη Προαστίου, ενώ είχε ακόμη αγωνιστεί στους ερασιτέχνες της Παναχαϊκής και στη Θύελλα.

Είχε πάθος με την ασπρόμαυρη μπάλα και μάλιστα ακόμη και τις τελευταίες ώρες της ζωής του εκτός από την έγνοια του στην οικογένειά του ρωτούσε για το Μουντιάλ τον γαμπρό του Σταύρο Κάτσενο.

Το τελευταίο διάστημα έδωσε γενναία μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Οι παλαίμαχοι του Α.Ο. Αμπελοκήπων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Τάκη Γουργουρίνη. «Είναι μεγάλη μας τιμή που υπήρξες συμπαίκτης και πρόεδρός μας. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας, φίλε “τακούνα”. Θα είμαστε κοντά σου στο τελευταίο σου ταξίδι….» ανέφεραν.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ T. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του πρώην ποδοσφαιριστή Τάκη Γουργουρίνη, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος και παίκτης σε Αμπελόκηπους και Νίκη Προαστίου, ενώ έπαιξε και με τα χρώματα της Παναχαϊκής. Ο αντιδήμαρχος συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους οικείους του.

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement