Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Δίνω αίμα, χαρίζω ζωή»-Αύριο στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα στον Άγιο Αλέξη

Published

on

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει αύριο το πρωί (9 π.μ. – 1 μ.μ.) το Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών και η 3η Τοπική Μονάδα Υγείας Αγίου Αλεξίου Πατρών (Γιαννιτσών 3, 3ος όροφος Γραφείο 310).

Ο επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών Χαράλαμπος Μπακόπουλος καλεί τους πολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να απλώσουν το χέρι τους προσφέροντας το πολυτιμότερο δώρο ζωής στον συνάνθρωπο σε μια περίοδο που οι ανάγκες είναι αυξημένες.

Ο αναπληρωτής επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών Νικόλαος Κοσκινάς σημείωσε πως «η πρόθεσή μας είναι να καταστεί θεσμός δύο φορές το χρόνο και να γίνεται σε ετήσια βάση».
«Δίνω εθελοντικά αίμα γιατί ο εθελοντισμός είναι ανάγκη ψυχής γιατί η προσφορά και η κοινωνική αλληλεγγύη είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες. Ας ζήσουμε την εμπειρία της προσφοράς κάνοντας στους συνανθρώπους μας το μεγαλύτερο δώρο χαρίζοντας ζωή! Δίνω αίμα, χαρίζω ζωή!», υπογραμμίζουν η βιοπαθολόγος Ευδοκία Σταυριανού και η γενική ιατρός Άννα Ψωμιάδη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement