Connect with us

Αθλητισμός

Η Παναχαϊκή έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο

Published

on

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε χθες η Παναχαϊκή, καθώς αντιπροσωπεία αυτής βρέθηκε στην πλατεία Γεωργίου Α’ όπου και συγκέντρωσε τρόφιμα δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, ενόψει των ημερών, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τη στήριξη του Δήμου Πατρέων.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία κι αναφέρει: «Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι παίκτες της Παναχαϊκής που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα Πέμπτη (15/12) στην πλατεία Γεωργίου. Η ομάδα μας στήριξε εμπράκτως, φέρνοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας, την συγκινητική δράση της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τη στήριξη του Δήμου Πατρέων.

«ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ»

Στο «Δώσε το παρών», μια πρωτοβουλία της Plusmedia και του Maxfm, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Ένας ραδιομαραθώνιος στον οποίο η διοίκηση, το προπονητικό team και παίκτες έλαβαν μέρος, δίνοντας ευχές και καλώντας το φίλαθλο κοινό που τους ακολουθεί να βρεθούν στην πλατεία Γεωργίου και να φέρουν τρόφιμα. Μια κίνηση των «κοκκινόμαυρων» που για μια ακόμη φορά έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και το αίσθημα αλληλεγγύης».

ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΡΟΥΦ

Με μια και μοναδική απουσία, αυτή του Ντάνιελ Κάρλος θα παραταχτεί η Παναχαϊκή στο Ρουφ την προσεχή Δευτέρα κι απέναντι στον γηπεδούχο ΠΑΟ, καθώς ο Βραζιλιάνος παίκτης της κοκκινόμαυρης ομάδας έχει πρόβλημα τραυματισμού, ύστερα από τις εξετάσεις που πήρε στα χέρια του.

Η μαγνητική στην οποία και υποβλήθηκε ο παίκτης έδειξε ότι έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι με αποτέλεσμα να μείνει για κάμποσο διάστημα εκτός. Όμως ο προπονητής της κοκκινόμαυρης ομάδας δεν εφησυχάζει και προσπαθεί να βρει τους κατάλληλους, που θα… αλώσουν το γήπεδο.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ Κ19, Κ16 ΚΑΙ Κ14

*Η Κ19 της Παναχαϊκής αντιμετωπίζει το Σάββατο (17/12, 12:00) την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο «ΠΑΟ Ρουφ», για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Η Κ16 και Κ14 συμμετέχουν στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» και θα αγωνιστούν ως εξής: Η Κ16 της Παναχαϊκής αντιμετωπίζει την Κυριακή (18/12, 13:15) την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών στο γήπεδο Νταμάρι Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Η Κ14 της Παναχαϊκής αντιμετωπίζει την Κυριακή (18/12, 11:30) την αντίστοιχη ομάδα ου Ατρόμητου Αθηνών στο γήπεδο Νταμάρι Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΡΟΥΦ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΑΧΑΙΟΥΣ 3»

Εκδρομή στην Αθήνα και στο γήπεδο του Ρουφ διοργανώνει ο σύνδεσμος φιλάθλων Παναχαϊκής Αχαιοί 3 για το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει: «Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναχαϊκής «Αχαιοί 3» διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου. Δηλώσεις συμμετοχής από Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου από ώρα 19:00 μέχρι και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ώρα 20:00 στο στέκι Ζακύνθου 28. Κόστος εκδρομής 25€ χωρίς το εισιτήριο του αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες από τους εκπρόσωπους του συνδέσμου».

Ο Δ. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο Δημήτρης Μπεκιάρης του συνδέσμου διαιτητών Κορίνθου, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟ Ρουφ εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (19/12) στις 14:45. Βοηθούς θα έχει τους Κυριάκο Βιντσεντζάτο (Ανατολικής Αττικής), Χρήστο Μπάλα (Τρικάλων). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Βλάχος του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας, ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (17/12, 13:00): ΟΦ Ιεράπετρας-ΑΕΚ Β: Ρούτσης (Κορίνθου), Αιγάλεω-Χανιά: Τομαράς (Θράκης), Οικονόμου (Αχαΐας), Κύριος (Αρκαδίας), Ηλιούπολη-Επισκοπή: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής), Προοδευτική-Ηρόδοτος: Μπακογιάννης (Αθηνών). (19:30): Απόλλων Σμύρνης-Καλαμάτα: Κατσικογιάννης (Ηπείρου). (19/12, 15:15): Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας). Ρεπό: Κηφισιά.

ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

ΡΟΥΦ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Την πρόσληψη του Γιάννη Γκούμα στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Ρουφ προχθές το βράδυ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ Αθηνών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Γκούμα με τον οποίο επήλθε συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας. Coach, καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΟ ΡΟΥΦ!».

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement