Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το Mi&Mo φέρνει τα ρούχα της Disney στην Πάτρα

Ένα νέο παιδικό κατάστημα άνοιξε τις πύλες του στον πεζόδρομο της Παντανάσσης

Published

on

Ένα νέο κατάστημα παιδικών ρούχων που μας «ταξιδεύει» στον κόσμο της Disney έχει ανοίξει τις πύλες του στην «καρδιά» της Πάτρας.

Πρόκειται για το κατάστημα με την επωνυμία «Mi & Mo», που βρίσκεται στον πεζόδρομο της οδού Πανατανάσσης 24, λίγο πιο πάνω από την Ρήγα Φεραίου.
Είναι το πρώτο κατάστημα που ανοίγουν στον τομέα της παιδικής ένδυσης οι Κατερίνα Χριστοπούλου και Παγώνα Βλάχου.

Οι δυο επιχειρηματίες έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα των ρούχων και της μόδας καθώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με πολύ μεγάλα brand τόσο στην Πάτρα όσο και στην Αθήνα.
«Η ιδέα του Mi & Mo ήταν μια κοινή απόφαση, η οποία πρόεκυψε από την προσωπική μας ανάγκη για ποιοτικό και καλό ρούχο» σημειώνει στην «Γ» η κα Χριστοπούλου.

Με αφορμή την προσωπική της ανάγκη να ψωνίζει για τα δύο μικρά της παιδιά, ηλικίας ενός και 2,5 ετών, προσθέτει: «Λατρεύω τα ρούχα της Disney τα οποία όμως δεν μπορούσα να τα βρω στην Ελλάδα και έπρεπε όποτε ήθελα κάποιο ρουχαλάκι για τα μωρά μου, να το παραγγέλνω από το official site της Disney στην Γαλλία», σημειώνει.

Όλη αυτή την εμπειρία των ρούχων της Disney, της Marvel και πολλών ακόμα γνωστών brand που διαχειρίζεται η Disney, σκέφτηκαν οι κυρίες Χριστοπούλου και Βλάχου να φέρουν στην Πάτρα.
“Είμαστε ενθουσιασμένες και οι δυο μας που ανοίξαμε αυτό το κατάστημα στην πόλη που ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Ευελπιστούμε ο κόσμος να το αγκαλιάσει και να το αγαπήσει όπως εμείς. Θέλουμε να δείξουμε σε όλες τις μαμάδες την ποιότητα των ρούχων της Disney η οποία είναι αξεπέραστη καθώς σε όλα τα ρούχα χρησιμοποιείται 100% οργανικό βαμβάκι. Αυτή την στιγμή στο κατάστημα θα βρείτε ρούχα και αξεσουάρ για παιδάκια από 6 μηνών έως και 12-14 χρονών. Στην συνέχεια έχουμε σκεφτεί να φέρουμε και κάποια ποιοτικά παιχνίδια και αξεσουάρ που μπορεί κάποιος να τα βρει μόνο αν ταξιδέψει στην Disney στην Γαλλία».

 

Παντανάσσης 24 Πάτρα
Τηλ : 2616009249
Facebook/miandmo22
Instagram/miandmo22
Tictoc/@miandmo22
url: www.miandmo.gr

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement