Connect with us

Αθλητισμός

LIVE: Παναχαϊκή-Καλλιθέα 0-0 (Τελικό)

Published

on

Δείτε LIVE μέσω του gnomip.gr την εξέλιξη αγώνα, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Καλλιθέα από το γήπεδο της Αγυιάς, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2 της περιόδου 2022-2023. Στην επιμέλεια της ιστοσελίδας είναι ο Τάσος Αγγελόπουλος και στο γήπεδο βρίσκεται ο Χαράλαμπος Γαλαριώτης.

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο φίλαθλος κόσμος συρρέει στο γήπεδο κι αυτή τη στιγμή βρίσκονται περίπου 700 της Παναχαϊκής. 

Σουτ του Κέρι η μπάλα πέρασε άουτ.

13΄Σέντρα του Ντεμέτριους κεφαλιά του Κυνηγόπουλου ελάχιστα άουτ.

Συμπληρώθηκε το ημίωρο της συνάντησης Παναχαϊκή-Καλλιθέα, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι πιέζουν με τον δικό τους τρόπο, ωστόσο “φοβάται ο Γιάννης το θεριό” και το αντίστροφο.

39΄Πλασέ του Ντεμέτριους ο Κολοβούρης όμως ήταν σε ετοιμότητα κι έδιωξε σε κόρνερ.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Βραβεύτηκαν Γ. Μπρούμας και Γ. Κοντοθεόδωρος

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης Παναχαϊκή-Καλλιθέα, η ΠΑΕ βράβευσε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Γιώργο Μπρούμα (1964-1969) και Γιάννη Κοντοθεόδωρο (1969-1976).

46΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Χαντί, έξω ο Λινάρδος.

50΄Σουτ του Μπουλούλη για λογαριασμό της Καλλιθέας άουτ.

52΄Κόρνερ του Ντεμέτριους κεφαλιά του Κολτσίδα άουτ.

54΄Σουτ του Χαντί μέσα από την περιοχή όμως ο Στρέτζος του είπε “όχι” στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Στην ίδια φάση ο Χαντί εκτέλεσε ο Λαρέα έκανε την κεφαλιά όμως χρησιμοποίησε και το χέρι κι είδε την κίτρινη κάρτα.

55΄Ο Ντεμέτριους βρέθηκε στην περιοχή σούταρε, αλλά ο Κολοβούρης ήταν σε ετοιμότητα κι απόκρουσε σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

61΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Τοπάλ, έξω ο Λιποράσε.

61΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ρουγκάλας, εκτός ο Λαρέα.

61΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μπουρλάκης, έξω ο Καρακλάιτς.

64΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Κωστανάσιος, εκτός ο Τσιντώνης.

68΄Σύμφωνα με την Παναχαϊκή έγινε ανατροπή του Μπουρλάκη από αμυντικό της Καλλιθέας μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Μπούμας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

72΄ Από την Παναχαϊκή υπάρχουν συνεχώς διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι της συνάντησης, τόσο από τον Πέτρο Σταθάκη, όσο και από τον Στάθη Μουτζουρούλια, αλλά και από τον Χρήστο Μικέ, που δέχτηκε κίτρινη κάρτα.

78΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Αλεξόπουλος, εκτός ο Στεργίδης.

79΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μουνιέ, εκτός ο Ρέντζας.

79΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μανθάτης, έξω ο Λουκίνας.

88΄Ανατροπή του Χαντί μέσα στην περιοχή της Καλλιθέας ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

90΄Ο Αλεξόπουλος πέρασε μόνος απέναντι από τον Στρέζο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει κι να χαρίσει έτσι τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΠΟΒΟΛΗ: Την κόκκινη κάρτα στον Χρήστο Μικέ έδειξε ο ρέφερι Μπούμας.

Τρία λεπτά καθυστερήσεων έδειξε ο διαιτητής κι έχουμε διανύσει ήδη τα δύο.

Λήξη αγώνα. Κύριες και κύριοι καλό σας βράδυ.

Διαιτητής είναι ο Κωνσταντίνος Μπούπας (Ηπείρου). Βοηθούς θα έχει τους Εμμανουήλ Κοττόρο (Δωδ/νησου) και Νικόλαο Μανούρα (Δυτ. Αττικής). Τέταρτος διαιτητής είναι ο Βασίλειος Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Λιποράσε (61΄Τοπάλ), Τσακμάκης, Λαρέα (61΄λ.τρ. Ρουγκάλας), Στεργίδης 78΄λ.τρ. Αλεξόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Τσιάρας, Λινάρδος (46΄Χαντί), Ν. Καρακλάιτς (61΄Μπουρλάκης), Κέρι, Μυτίδης.

Στον πάγκο για την Παναχαϊκή βρίσκονται Χ. Θεοδωράκης, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Αλεξόπουλος, Τριμμάτης, Μπουρλάκης, Χαντί, Π. Καρακλάιτς, Ι. Σίλβα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γ. Σίμος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Τσιντώνης (64΄Κωστανάσιος), Μπουλούλης, Νίλι, Ρέντζας (79΄Μουνιέ), Βασιλούδης, Λουκίνας (79΄Μανθάτης), Κυνηγόπουλος, Κολτσίδας, Ντεμέτριους.

Στον πάγκο για την Καλλιθέα βρίσκονται Πάντος, Μανθάτης, Νάτσης, Κύργιας, Λάσκαρης, Μουνιέ, Καινούργιος, Κωστανάσιος, Χατζηδίμπας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement