Connect with us

Διεθνή

Ιταλία: Δικαστήριο του Μπέργκαμο «πάγωσε» έξι λογαριασμούς των Παντσέρι, Τζόρτζι και Βιζεντίνι

Published

on

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Ιl Giornale, το δικαστήριο του Μπέργκαμο μπλόκαρε έξι τραπεζικούς λογαριασμούς που ανήκουν στον Αντόνιο Παντσέρι και στην κόρη του Σίλβια, στον Φραντσέσκο Τζόρτζι και στον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συνδικάτων Λούκα Βιζεντίνι.

Το αίτημα για «πάγωμα» των λογαριασμών προήλθε από την εισαγγελία των Βρυξελλών και, σύμφωνα με πληροφορίες, στους λογαριασμούς του Παντσέρι και της κόρης του υπάρχουν συνολικά 240.000 ευρώ.

Ο Βιζεντίνι δήλωσε ότι δεν ενημερώθηκε για το μπλοκάρισμα του λογαριασμού του και ότι μένει «έκπληκτος», διότι από τον λογαριασμό αυτόν αποπληρώνει «στεγαστικό δάνειο», αποκλειστικά και μόνο από τον μισθό του.

Στο μεταξύ ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εισερχόμενος χθες στις φυλακές Άρεν για να την επισκεφτεί δήλωσε ότι «ζει μια καταστροφή».

«Η κυρία Καϊλή είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του» συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπος της ευρωβουλευτού.

«Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πως η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκιση της «για νομικούς λόγους» και επιβεβαίωσε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση, που θα επανεξεταστεί μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.

Την κυρία Καϊλή επισκέφθηκε χθες στις φυλάκές που κρατείται ο πατέρας της.

Ροή ειδήσεων

Advertisement