Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πιστεύουν στο αποτέλεσμα

Published

on

 

Η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά

 

Ποιος σας είπε ότι στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο της Παναχαϊκής δεν πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα;

Η κοκκινόμαυρη ομάδα έχοντας δει κάποιες αναμετρήσεις της Κηφισιάς πιστεύει ότι μπορεί να πάρει ακόμα και τη νίκη το Σάββατο στη Ριζούπολη. Φυσικά αυτό που επισημαίνει συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ότι πρέπει όλοι να είναι πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους, να έχουν υπομονή και όταν δοθεί η ευκαιρία με καθαρό μυαλό να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο πλευρό της Παναχαϊκής θα είναι και αρκετοί φίλοι της ομάδας που θα ταξιδέψουν έτσι ώστε να είναι ο 12ος παίκτης και να δώσουν ώθηση στους κοκκινόμαυρους. Μάλιστα η ΠΑΕ έστειλε αίτημα στην Κηφισιά για να διαθέσει εισιτήρια το οποίο έγινε δεκτό με την τιμή των 10 ευρώ.

Αποφασίζει για Λιποράσε

Στη χθεσινή προπόνηση ο Νάτσο Λιποράσε ξεκίνησε με την υπόλοιπη ομάδα ενώ στην συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος άσος τις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθει σε επαφή με τον επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρο Σταθάκη και να αποφασιστεί για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Όπως είναι γνωστό η ομάδα που θέλει διακαώς τον Λιποράσε είναι η Καλαμάτα ενώ έχει έρθει μια ακόμα πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Μόνο δανεικός ο Παπαχρονόπουλος

Η αλήθεια είναι ότι ο Μανώλης Παπαχρονόπουλος λόγω covid έμεινε πολύ πίσω με τις προπονήσεις και έχασε την ευκαιρία να είναι ενεργός.

Μπορεί ο Σούλης Παπαδόπουλος να δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει όμως οι κουβέντες που είχαν γίνει σύμφωνα με πληροφορίες ανέφεραν ότι προσπάθησαν να τον κρατήσουν διώχνοντας τον Σίλβα. Ο Παπαχρονόπουλος όμως λόγω της σχολής του θέλει να φύγει για την Αθήνα γιατί δεν μπορεί να τη χάσει για δεύτερη χρονιά και ζήτησε να μείνει ελεύθερος.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής γνωρίζοντας την αξία του παίκτη δεν θέλει να τον αφήσει ελεύθερο αλλά να τον δώσει ως δανεικό. Ο προπονητής σήμερα είναι, αύριο δεν είναι κι αυτό το ξέρει καλά η διοίκηση οπότε παίκτες που αξίζει δεν θέλει να τους αφήσει ελεύθερους. Αυτό που του έχουν επισημάνει είναι να βρει ομάδα στην Αθήνα, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πανέτοιμος για να πάρει θέση στην 11άδα της Παναχαϊκής.

 

Προβάδισμα στην Κηφισιά

Αρκετά μεγάλο προβάδισμα δίνουν οι στοιχηματικές αποδόσεις στην Κηφισιά η οποία υποδέχεται στην Ριζούπολη την Παναχαϊκή. Τον άσο μέχρι στιγμής τον δίνει 1.62, την ισοπαλία 3.45 και το διπλό 5.80.

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Την Κυριακή ο αγώνας της Κ19

Η Κ19 της Παναχαϊκής αντιμετωπίζει την Κυριακή (15/01, 11:30) την ομάδα της Κηφισιάς για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League 2.

Το συγκρότημα του Χ. Ράντου έρχεται από μια μεγάλη εντός έδρας νίκη με 5-0 επί της Ιεράπετρας και θέλει να συνεχίσει και στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας που αγωνίζεται απέναντι στην Κηφισιά.

Αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων

Οι αναμετρήσεις της Κ16 και Κ14 για το πρωτάθλημα «Attica Soccer» με τις αντίστοιχες ομάδες του Ιωνικού αναβλήθηκαν λόγω του ότι η ομάδα της Νίκαιας αντιμετωπίζει πρόβλημα με κρούσματα γρίπης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement