Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέο επεισόδιο χθες στο 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας «αναστάτωσε» μαθητές και καθηγητές

Πιερρή: «Καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά»

Published

on

Αναστάτωση επικράτησε χθες για ακόμη μία φορά στο σχολικό συγκρότημα που συστεγάζονται το 2ο και το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας, τέρμα Αγίας Σοφίας, όταν μαθητές ενεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ κάποιοι έριξαν μέσα στο χώρο του σχολείου καπνογόνου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως στο σχολικό συγκρότημα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, καθώς χρειάστηκε να δοθούν πρώτες βοήθειες σε μαθητές που λιποθύμησαν, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα καταγράφονται ανάλογα περιστατικά, εξαιτίας των οποίων οι γονείς, αλλά και οι καθηγητές είναι ανάστατοι.
Η «Γ» επικοινώνησε με την Διευθύντρια Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας, Ευγενία Πιερρή, η οποία ενημερώθηκε άμεσα από τους Διευθυντές των σχολείων για το περιστατικό και πώς αντιμετώπισαν το επεισόδιο, δίνοντας σαφείς οδηγίες για την πάταξη τέτοιων φαινομένων εν τη γένεσή τους. Όπως είπε «είναι αδιανόητο να δημιουργούνται τέτοια περιστατικά μέσα στο σχολικό περιβάλλον. Δεν είναι μόνο απαράδεκτα, αλλά και επικίνδυνα και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών. Δεν θα το επιτρέψουμε και όποιος είναι υπεύθυνος θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement