Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ταμείο με γκολ στο «Μεάτσα», συνδυαστικό… αλήθειας σε Ολυμπιακό

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Δύσκολη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, χωρίς Σλούκα, αλλά με την αυτοπεποίθηση που δίνει η πρωτιά στη βαθμολογία. Ντέρμπι στο Μιλάνο, ανάμεσα σε Ίντερ και Αταλάντα, για ένα εισιτήριο στους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Διάβασε την αξιολόγηση του stoiximan casino live!

  1. Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (19:45)

Ξεκινάμε με μπάσκετ και τη δοκιμασία του Ολυμπιακού στην Πόλη. Πάνω που είχε βρει ρυθμό η Φενέρ και μετρούσε 3 διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση ηττήθηκε από τη Βιλερμπάν, προβληματίζοντας αμυντικά. Με τον… αέρα της πρωτιάς οι «ερυθρόλευκοι», θα έχουν τη σημαντική απώλεια του Σλούκα, όμως έχουν δείξει πως διαθέτουν βάθος στο ρόστερ και ικανότητα να ανταπεξέρχονται στις απουσίες. Ακόμη κι αν ηττηθούν δε θα είναι με μεγάλη διαφορά, σε ένα ματς που περιμένουμε να έχει ρυθμό.

Ποντάρουμε στο 1.82 του «2 (+9.5) & Over 152,5».

  1. Ίντερ – Αταλάντα (22:00)

Γειτονικό ντέρμπι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, με όποια ομάδα προκριθεί να αντιμετωπίζει στους «4» το νικητή του Γιουβέντους – Λάτσιο. Η Ίντερ δύσκολα θα «χτυπήσει» το πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στο -13 από τη Νάπολι, οπότε το Κύπελλο αποτελεί πεδίο διάκρισης και ελπίδα για ένα τίτλο. Η Αταλάντα έχει «στρώσει» αγωνιστικά, «τρέχει» αήττητο σερί 6 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, διάστημα στο οποίο έχει σημειώσει 22 τέρματα.

Θα πέσουν… κορμιά, περιμένουμε ματς με ρυθμό και γκολ, αξίζει να ποντάρουμε στο 2.15 του Over 3.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+


Ροή ειδήσεων

Advertisement