Connect with us

Στοίχημα

«Ερυθρόλευκες» νίκες και «ασπρόμαυρα» γκολ

Published

on

Ελληνική μέρα, καθώς στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ δίνουν τις μάχες τους οι Ολυμπιακός (vs Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ΠΑΟΚ (vs Ντινάμο Ζάγκρεμπ), ενώ στην Ευρωλίγκα ο μπασκετικός Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια.

  1. Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:45)

Ο Μπεντιλίμπαρ έχει μεταμορφώσει τον Ολυμπιακό και μαζί του έχει σημειώσει 6 συνεχόμενες νίκες. Οι δύο ήταν στον προηγούμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στη Φερεντσβάρος και απέναντι στη Μακάμπι καλείται να ξορκίσει την κακή παράδοση που έχει με Ισραηλινούς. Ακολουθεί ντέρμπι «αιωνίων» για την πρεμιέρα των πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι στηρίζουν πολλά στον πολύπειρο επιθετικό Ζάχαβι. Θα πάμε με το φορμάρισμα του Ολυμπιακού και θα ποντάρουμε στο combo του άσου με Over 1,5 σε απόδοση 2.15.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

  1. Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ (22:00)

Δεύτερη φετινή συνάντηση της Ντινάμο με ελληνική ομάδα, μετά τον αποκλεισμό της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την ΑΕΚ. Πάντως, στον προηγούμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ πήρε σπουδαία πρόκριση κόντρα στην Μπέτις. Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε τα πλέι οφ, καθώς είχε τερματίσει πρώτος στον όμιλό του. Από την κορυφή θα μπει και στα πλέι οφ της Stoiximan Super League, κάνει πρεμιέρα με τον Άρη. Η Ντινάμο διαθέτει «καυτή« έδρα και θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί για να πάρει ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει αποδείξει πως μπορεί να βρει δίχτυα οπουδήποτε και θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 1.88.

  1. Μαρσέιγ – Βιγιαρεάλ (22:00)

Σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει η ιδιαιτερότητα πως στον πάγκο της Βιγιαρεάλ κάθεται ο Μαρθελίνο που ξεκίνησε τη σεζόν στο τιμόνι της Μαρσέιγ κι έφυγε… κακήν κακώς. Εν τέλει, η γαλλική ομάδα φαίνεται πως βρήκε τον δρόμο της με τον Γκασέ (3ος φετινός προπονητής), με τον οποίο μετράει 3 διαδοχικές νίκες. Στα… πάνω της και η Βιγιαρεάλ, που προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας συνολικά 8 γκολ. Οι δύο ομάδες έχουν κοινό χαρακτηριστικό την επιθετική τους ποιότητα, αλλά και τις αμυτνικές αδυναμίες. Αξίζει να στραφούμε στα γκολ, θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.79.

  1. Μίλαν – Σλάβια Πράγας (22:00)

Η Μίλαν στα πλέι οφ «καθάρισε» τη Ρεν από το πρώτο ματς, καθώς την κέρδισε στο Μιλάνο με 3-0 κι έκανε τη ρεβάνς τυπική διαδικασία. Το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και απέναντι στη Σλάβια Πράγας, η οποία όμως τα έβαλε ήδη μία φορά φέτος με ιταλική ομάδα, τη Ρόμα στους ομίλους και ανταπεξήλθε άριστα. Πάντως, οι Τσέχοι είχαν «βαρύ» πρόγραμμα να διαχειριστούν, με συνεχόμενα ντέρμπι κι απόψε έχουν απουσίες. Ξεκάθαρο το φαβορί του ζευγαριού, θα το στηρίξουμε και θα ποντάρουμε στο συνδυαστικό του άσου με το Over 2,5 για να πάρουμε απόδοση 2.10.

  1. Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια (22:00)

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, έφτασε τις 11 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική άλωσε το Κάουνας κερδίζοντας για… πλάκα τη Ζαλγκίρις κι έχει βάλει στόχο την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ. Κομβικό ματς το αποψινό με τη Βίρτους Μπολόνια, η οποία βρίσκεται ακριβώς από πάνω του στη βαθμολογία με μία νίκη παραπάνω. Χωρίς Γουόκαπ και Λαρεντζάκη οι «ερυθρόλευκοι», με τον Σενγκέλια στην αποστολή οι Ιταλοί. Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2 πόντους στην Μπολόνια και θα προσπαθήσει να πάρει και τη διαφορά για να έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Βίρτους. Θεωρούμε πως μπορεί να τα καταφέρει και θα ποντάρουμε στον άσο με χάντικαπ 5.5 πόντων σε απόδοση 1.90.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement