Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

«Πληρώνουν» οι βολές του Γκριγκόνις και το σκορ στην Καλλιθέα

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιστροφή στη δράση δειλά-δειλά για τα πρωταθλήματα μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Φυσικά, το ματς που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα είναι το ντέρμπι «αιωνίων» Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την Ευρωλίγκα, που μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο και για τους δύο, όμως υπάρχει πάντα και το γόητρο που διακυβεύεται.

  1. Καλλιθέα – Προοδευτική (14:45)

Ξεκινάμε, ωστόσο, από την Betsson Super League 2. Η Καλλιθέα είναι στην 3η θέση, έναν βαθμό πίσω από τον 2ο Απόλλωνα και επτά από την πρωτοπόρο Κηφισιά, όμως έχει ένα ματς λιγότερο και μπορεί να ελπίζει ακόμα για άνοδο. Η Προοδευτική μάχεται για τη σωτηρία, απέχει έξι βαθμούς από τον στόχο της. Σημαντική η διαφορά των δύο ομάδων, δεν περιμένουμε να γκελάρει το φαβορί, όμως το ίδιο πιστεύουν και οι μπουκ.

➥ Θα πάμε σε επιλογή ειδικού στοιχήματος, το να εμφανιστεί το σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή είναι σε απόδοση 2.15.

https://www.bet-hoven.net/stoixima-bobes

  1. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:30)

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη επέστρεψε στις νίκες με χαρακτηριστική ευκολία στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας στο… χαλαρό με 81-55 της Βιλερμπάν. Εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, επόμενος στόχος η 1η θέση, στην οποία βρίσκεται σε ισοβαθμία με τη Ρεάλ. Κόντρα στον Παναθηναϊκό μετράει 12 συνεχόμενες νίκες για όλες τις διοργανώσεις, εκπληκτικό σερί! Πάντως, το «τριφύλλι» πραγματοποιεί βελτιωμένες εμφανίσεις στην Ευρώπη, όπου μετράει 3 νίκες στα 4 τελευταία ματς, με πιο πρόσφατη το 86-76 επί της Μπάγερν. Καλύτερα να αποφύγουμε το χάντικαπ υπέρ του φαβορί, θα πάμε κι εδώ σε ειδικό στοίχημα.

➥ Ο Γκριγκόνις έχει αποκτήσει σημαντικό ρόλο στα τελευταία ματς του Παναθηναϊκού, στα 4 πιο πρόσφατα εκτέλεσε μίνιμουμ 4 βολές, να το επαναλάβει πληρώνει το εξαιρετικό 2.60.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+


Ροή ειδήσεων

Advertisement