Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ξεκινά ο «Μώμος ο Πατρεύς»  

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» που θα πραγματοποιηθεί ζωντανά την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Πάνθεον».

Το φεστιβάλ αποτελεί παραγωγή της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οργανώνεται από το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ» και τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων Μουσικοσυνθετών & Μεταφραστών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στις 21.30. Αφιέρωμα στην Κατερίνα Λειβαδά,

στέλεχος του φεστιβάλ που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας. Θα παιχτεί από το Ε.Σ.Π. «Ρεφενέ» η κωμωδία «Ντεζα βού!…» (διασκευή της «Μέρας της Μαρμότας» του David Rubin), στις πρόβες της οποίας συμμετείχε μέχρι τελευταίας στιγμής η

Κατερίνα.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 20:00. Διαγωνιστικό μέρος για τις δέκα ομάδες που διακρίθηκαν.

Ανάμεσα στα δρώμενα των ομάδων θα παρουσιαστούν μουσικο-θεατρικά ιντερμέδια από το Ε.Σ.Π. Ρεφενέ.

Εισιτήριο 5 ευρώ. Κρατήσεις- προπώληση στο τηλέφωνο 2610-221429 (πρωινά) & 6989-651091. Επίσης στο θέατρο δύο ώρες πριν τις παραστάσεις

Ακόμη την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ώρα 20:00 θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο, στη πλατφόρμα του Πατρινού Καρναβαλιού όλες οι φετινές υποψηφιότητες (βίντεο) του «Ζωντανού» και του «Διαδικτυακού» Μώμου.

Τέλος την Τσικνο-Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, στις 21:00 θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο η τελική 10άδα και τα βραβεία του Διαδικτυακού Μώμου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement