Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητικα

Νεκρός σε τροχαίο ο 19χρονος αθλητής του χάντμπολ, Τάσος Ξεκουκουλωτάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το ελληνικό χάντμπολ θρηνεί για την απώλεια του Τάσου Ξεκουκουλωτάκη, με τον 19χρονο πρωταθλητή να χάνει τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής (19/02) σε τροχαίο δυστύχημα.

Η Κρήτη, το ελληνικό χάντμπολ και ο ελληνικός αθλητισμός συνολικά πενθούν εδώ και λίγες ώρες για το θάνατο του Τάσου Ξεκουκουλωτάκη, με τον νεαρό πρωταθλητή να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη.

Αυτό συνέβη όταν ο αθλητής του Ωρίωνα Χανίων έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο οδηγούσε με αποτέλεσμα να εκτιναχτεί στην άλλη πλευρά του δρόμου και να βρει τον θάνατο, με πέντε πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο και να αρχίζουν άμεσα την επιχείρηση απεγκλωβισμού του αλλά να διαπιστώνεται πως δεν ήταν πια στη ζωή κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

«Ο αγαπημένος μας Τάσος βιάστηκε ξανά. Πάντα έτρεχες πρώτος στους αιφνιδιασμούς.  Πρώτος στην διάθεση, στο κέφι στην περηφάνια. Δεν είχες όρια. Γι’ αυτό η γη έτρεμε όταν την πατούσες. Δεν υπήρχε αντίπαλος που να τον φοβόσουν. Αποφάσισες μόνος του να τα βάλεις με τον χάρο. Δεν έχασες Τάσο μου, είσαι εκεί που ανήκεις, σε μια άλλη διάσταση. Θα μείνεις πάντα έτσι στις καρδιές μας!!!», αναφέρει η ανάρτηση της ομάδας του, του Ωρίωνα Χανίων, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement